Router CNC cu 4 motoare Danibrum 1830 Master

SKU: 1830 Master

Rate lunare de la
416.66666666667Euro/lun─â
Vezi detalii

0 persoane vede produsul acesta acum!
Brand: DANIBRUM - România

Descriere Router CNC cu 4 motoare Danibrum 1830 Master

Router CNC, model 1830 av├ónd o suprafa╚Ť─â de lucru de 1800 mm x 3000 mm ╚Öi o curs─â pe ├«n─âl╚Ťime de 300 mm, este un CNC router de dimensiuni mari. Cu acest router CNC se pot prelucra elemente din lemn de orice esen╚Ť─â, repere 3D, picioare de scaune sau sculpturi complexe c├ót ╚Öi elemente rotative, av├ónd avantajul vitezei mari de t─âiere datorit─â celor 4 motoare de frezare de 2.2 kW, finisarea fiind una de o calitate foarte bun─â. Ma╚Öina este dotat─â cu sistem automat temporizat centralizat de ungere al c─âilor de glisare pentru o rezisten╚Ť─â ├«ndelungat─â ├«n timp ╚Öi o precizie c├ót mai bun─â.

 

Prin redesenarea întregului Router CNC, nu am schimbat doar designul, ci am maximizat utilizarea completă a întregului șasiu.

 

 • Cel mai mare avantaj este reprezentat de capacit─â╚Ťile extinse ale CNC-ului, datorate posibilit─â╚Ťii prelucr─ârii ├«n plan orizontal (2D ╚Öi 3D), dar ╚Öi a elementelor rotative, utiliz├ónd capacit─â╚Ťile aceluia╚Öi utilaj.
 • Sistem de antrenare pentru axele X si Y cu pinion ╚Öi cremalier─â cu din╚Ťi ├«nclina╚Ťi;
 • Structura solid─â din o╚Ťel;
 • Prindere mecanic─â a pieselor pe masa de lucru;
 • Design atr─âg─âtor, cu lumini LED ╚Öi linii moderne;
 • Software intuitiv, simplu de utilizat.

 

 • Datorit─â celor 4 unit─â╚Ťi de frezare ce pot lucra concomitent, se pot realiza ├«ntr-un singur ciclu de produc╚Ťie, 4 repere identice.
 • ├Än cazul necesit─â╚Ťii prelucr─ârii unui proiect de dimensiuni mari, exist─â posibilitatea utiliz─ârii a dou─â unit─â╚Ťi de frezare, fapt ce permite prelucrarea unor diametre mari.
 • Masa cu prinderi T-slot, garanteaz─â prelucrarea pieselor ├«n plan orizontal.
 • Cele 4 dispozitive de fixare ale strungurilor, culiseaz─â rapid ╚Öi f─âr─â efort, pentru a facilita prinderea precis─â la orice dimensiune, a materialului de prelucrat.

Avantaje:

 • Motor de frezare de mare performan╚Ť─â cu sistem de r─âcire cu ap─â.
 • Viteza de rota╚Ťie reglabil─â a axului de frezare ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte eficien╚Ťa ╚Öi calitatea prelucr─ârii ╚Öi extinde durata de via╚Ť─â a uneltelor.
 • Compatibil cu o gam─â larg─â de software avansate, cum ar fi Type3 / Castmate/ Coreldraw / UG / Mastercam / Ucancam ╚Öi nu numai.
 • Structur─â rezistent─â de o╚Ťel.
 • ╚śine de glisare de ├«nalt─â precizie HIWIN.
 • Unitate de comand─â ╚Öi control, cu monitor de 17 inch.

 

Configuratie standard:

 • Transmisie pe axa Z cu ╚Öurub cu bile;
 • Transmisie cremalier─â ╚Öi pinion pe axele X si Y;
 • ╚śine de glisare de ├«nalt─â precizie HIWIN;
 • Mas─â de lucru cu prinderi T-slot;
 • Motoare controlat de convertizor de frecven╚Ť─â, cu sistem de r─âcire cu ap─â;
 • Sistem automat m─âsurare scul─â;
 • Accesorii;

Livrare rapid─â

3 - 14 Zile

Livrare din stoc

Pentru 100+ de produse

Suport tehnic dedicat

Prin chat sau telefonic

Garan╚Ťia calit─â╚Ťii

Pentru toate produsele

Discut─â cu un consultant

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informa╚Ťii tehnice

Produc─âtor

Suprafa╚Ť─â de lucru X - Y

Curs─â pe ├«n─âl╚Ťime Z

Putere motor frez─â

Tura╚Ťie maxim─â de lucru

├Än─âl╚Ťime de t─âiere

Mod r─âcire motor

Convertizor

Ghidaj liniar

Reglare pe ├«n─âl╚Ťime - axa Z

Alimentare

UNITATEA DE COMAND─é, include:

, ,

Motoare de 2.2 kW, r─âcire cu ap─â

Masa cu prinderi T-Slot

Mas─â de lucru

Servomotoare pentru antrenarea axelor de lucru

Masă din aluminiu și plăci PVC

╬ś Mas─â confec╚Ťionat─â din aluminiu si pl─âci de PVC, foarte rezistent─â la uzur─â ╚Öi impact, cu bune propriet─â╚Ťi de fric╚Ťiune. ╬ś Tensiuni interne mici; ╬ś Propriet─â╚Ťi de amortizare a vibra╚Ťiilor; ╬ś Rezisten╚Ť─â mare la rupere; ╬ś ├Ämbun─ât─â╚Ťirea rezisten╚Ťei la impact ╚Öi rezisten╚Ťa la apari╚Ťia fisurilor; ╬ś Rezistente chimic ├«mpotriva acizilor ╚Öi alcalinilor.

Portal mobil solid

╬ś Portal mobil este sus╚Ťinut pe ambele laturi ale batiului, deplasarea de-a lungul axei Y fiind asigurat─â prin ac╚Ťionarea a dou─â servomotoare. ╬ś Construc╚Ťie robust─â, corect echilibrat─â, ce garanteaz─â exploatarea f─âr─â torsiune ╚Öi vibra╚Ťii. ╬ś Deschiderea larg─â a portalului permite o suprafa╚Ť─â de lucru pe axa X de 1800 mm.

4 v├órfuri de antrenare motoriza╚Ťi

╬ś Ideal pentru prelucrarea de balu╚Ötri, picioare de scaune, coloane, elemente biserice╚Öti etc; ╬ś Fixare riguroas─â ╚Öi precis─â a elementelor de prelucrat; ╬ś Viteza de rota╚Ťie este reglabil─â, datorit─â unui convertizor de frecven╚Ť─â.

4 p─âpu╚Öi mobile ac╚Ťionate manual

╬ś Cele 4 p─âpu╚Öi mobile sunt ac╚Ťionate manual ╚Öi asigur─â o fixare ferm─â a materialului; ╬ś Prelucrare rapid─â ╚Öi precis─â a tuturor elementelor de prelucrat; ╬ś Structur─â robust─â ╚Öi masiv─â, destinat─â produc╚Ťiei intense; ╬ś Lungime maxim─â de prelucrare de 3000 mm.

Vârfuri robuste

╬ś Construc╚Ťie din o╚Ťel, durabil ├«n timp.

Fixare manual─â material

╬ś Reglajul v├órfurilor mobile se realizeaz─â manual; ╬ś Ofer─â posibilitatea doz─ârii for╚Ťei de presare.

Culisare precis─â

╬ś Culisarea celor 4 p─âpu╚Öi mobile se realizeaz─â pe ghidaje liniare cilindrice; ╬ś Culisarea portalului se realizeaz─â pe ghidaje liniare performante HIWIN.

Reductoare vârfuri antrenare

Sistem gresare automat-temporizat centralizat

╬ś Dispozitiv de gresare automat-temporizat CENTRALIZAT─é, pentru piesele aflate ├«n mi╚Öcare; ╬ś Dotare ce permite lubrifierea automat─â a pieselor, cu un efort minim ╚Öi eficien╚Ť─â ridicat─â; ╬ś Pompa este u╚Öor accesibil─â, fiind pozi╚Ťionat─â pe portalul mobil.

4 unit─â╚Ťi de frezare

╬ś Cele 4 unit─â╚Ťi de frezare pot lucra concomitent, asigur├ónd productivitate ╚Öi precizie.

Panou de control independent

╬ś Pachetul standard cuprinde softul, care permite: ÔÇóAjustarea vitezei de lucru ├«n timpul func╚Ťion─ârii, de la 10% la 260%; ÔÇóAjustarea tura╚Ťiei motorului de frezare ├«n timpul func╚Ťion─ârii; ÔÇóFolosirea ├«n modul MDI a instruc╚Ťiunilor G-Code; ÔÇóDiagnostic de verificare a st─ârilor intr─ârilor ╚Öi ie╚Öirilor; ÔÇóEste unul din cele mai simple de utilizat softuri, cu o gam─â larg─â de materiale educative, gratuite, disponibile online.