Rindeluire

Afișez 1 - 12 din 35 de rezultate

Mașini de îndreptat (11)

Ma╚Öini de prelucrat pe 4 fe╚Ťe (14)

Mașini rindeluit la grosime (10)

Întrebări frecvente despre Rindeluire

Este opera╚Ťia de prelucrare prin a╚Öchiere (executat─â manual sau mecanic) care are ca scop ├«ndep─ârtarea neregularit─â╚Ťilor de pe suprafe╚Ťe ╚Öi a surplusului de material (adaos de prelucrare) l─âsat la croire. Ea se ├«mparte ├«n dou─â opera╚Ťii: ├«ndreptare sau rindeluire la grosime.

Îndreptarea se realizează cu ajutorul operatorului, pe mesele superioare de lucru. Arborele tăietor taie materialul în partea de jos.

Rindeluirea la grosime se realizeaz─â semi-automat, materialul fiind preluat de valturi ac╚Ťionate automat. Arborele t─âietor taie materialul ├«n partea de sus.

Fiecare opera╚Ťiune are specificul ei. ├Ändreptarea se face ├«n cazul canturilor spre exemplu, iar rindeluire la grosime pe suprafe╚Ťe late, unde necesitatea presiunii constante este important─â.

├Än func╚Ťie de spa╚Ťiul ├«n atelier sau bugetul stabilit, exist─â 2 op╚Ťiuni de utilaje. Combinate, care au ├«n component─â at├ót ├«ndreptarea c├ót ╚Öi rindeluirea la grosime ╚Öi utilaje de sine st─ât─âtoare de ├«ndreptat sau rindeluit la grosime.

În 90% din cazuri aceste utilaje se folosesc în prelucrarea lemnului masiv.

De ce să alegi Danibrum România?

Urm─ârim Excelen╚Ťa din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livr─âm specific nevoilor tale

De la ├«nceput, cunosc├ónd tainele ╚Öi frumuse╚Ťea lucrului cu lemnul, am ├«ncercat s─â facem produc╚Ťia mobilei mai frumoas─â, mai u╚Öoar─â ╚Öi mai productiv─â. De aceea solu╚Ťiile pe care le oferim nu se rezum─â doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Solu╚Ťiile sunt c─âutate ├«mpreun─â cu tine ╚Öi fiecare produc─âtor ├«n parte. Fiec─ârui om sau companie ├«n parte i se potrive╚Öte o anumit─â ma╚Öin─â ce va trebui s─â aduc─â un plus ├«n confortul vie╚Ťii, a muncii ╚Öi a calit─â╚Ťii produsului finit.

Viziunea noastr─â:

Experien╚Ťa ╚Öi stabilitatea sunt for╚Ťele cu care facem ca Danibrum s─â fie mai puternic ╚Öi mai credibil ├«n alegerea ca furnizor.

Credem ├«n obliga╚Ťii de aceea solu╚Ťiile noastre nu se rezum─â doar la livrarea utilajelor. Am c─âutat de la ├«nceput ca v├ónz─ârile s─â fie corelate cu capacitatea tehnic─â de suport, puneri ├«n func╚Ťiune corecte ╚Öi profesioniste, rezolvarea garan╚Ťiilor ╚Öi post garan╚Ťiilor.┬á

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nou─â la Danibrum ne place frumosul ╚Öi prin utilajele livrate c─âtre fiecare produc─âtor dorim s─â ÔÇťproducemÔÇŁ lucr─âri frumoase.

Valorific─âm ace┼čti 24 ani de experien┼ú─â, prin ├«nnoirea avantajelor acordate produc─âtorilor de mobilier din Rom├ónia:

  • Pre┼úuri oneste
  • Consultan┼ú─â tehnico-financiar─â profesional─â
  • Livrare rapid─â
  • Portofoliu diversificat
  • Garan╚Ťie prompt─â
  • Piese de schimb
  • Ini╚Ťiere personal