Afișez toate cele 9 rezultate

La Prodeco S.r.l este o companie tânără și dinamică. A fost fondată în 2004 și se bazează pe experiența de treizeci de ani a fondatorului, care spre sfârșitul anilor 1980 a început să coopereze cu diferite companii pentru a produce prese de brichete și apoi a dezvoltat o mașînă care era tehnologic mai avansată decât propunea piața.

La Prodeco S.r.l dispune de departamente Tehnice și Contabilitate care sunt ținute în permanență la zi și un atelier mare în care utilajele sunt asamblate cu atenție de către personal calificat. De asemenea, compania folosește tehnicieni externi pentru a dezvoltă noi tehnologii și pentru a îmbunătăți continuu funcționarea produselor sale. Așa am reușit să creăm o gamă completă de mașini care se extind de la mărunțirea materialelor la rafinare, aspirare și compactare. Putem îndeplini toate cerințele de piese de schimb pentru mașinile noastre și, de asemenea, nevoi speciale în general.

Putem spune cu siguranță că fiabilitatea produselor noastre ne-a permis să ne extindem rețeaua de vânzări, care era deja foarte dezvoltată în Europa și nu numai.

În mai 2006, Prodeco S.r.l s-a alăturat ACIMALL, Asociația producătorilor italieni de mașini și accesorii pentru prelucrarea lemnului, care reprezintă acum 220 de companii italiene. ACIMALL este o asociație comercială națională care aparține CFI (Comitetul Târgurilor), CONFINDUSTRIA (Confederația Industriei Italiene) și UNI (Organizația Italiană pentru Standardizare).

De asemenea, Prodeco S.r.l. pentru a propune un produs care să corespundă solicitărilor clienților, consideră ca prioritate și factori de management strategic, Asigurarea Calității și îmbunătățirea continuă a Sistemului de Control al Calității.

Din acest motiv suntem certificați conform UNI EN ISO 9001:2008.

Din ianuarie 2011 funcționează sistemul fotovoltaic instalat la sediul nostru central. Această investiție atestă atenția deosebită pe care Prodeco S.r.l. are pentru protecția mediului.

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal