Presă rotativă pentru panouri cu lungime max de 3000 mm STROJ-LES SL14/8

Presele pentru panouri din lemn seria SL sunt destinate elementelor adezivate pe cant care urmează a fi laminate, îmbinarea acestora realizându-se în regim natural (uscare și întărire naturală a adezivului).

Spațiul necesar amplasării și utilizării acestor prese este relativ redus, iar concepția constructivă modulară permite expansibilitate graduală pentru a atinge productivitatea dorită. Totodată, aceste prese prezintă și avantajul  simplității în exploatare și întreținere.

SKU: SL 14/8 Categorii: ,

 

Lungime maximă panou 3000 mm
Înălțime de lucru 800/1000/1100/1200 mm (la cerere)
Grosime panou 25 – 90 mm
Număr unități de lucru 14 buc
Greutate maximă admisă / unitate de lucru 150 kg
Număr cleme de strângere / unitate de lucru 8 buc
Mod de strângere a clemelor de strângere pneumatic
Număr motoare pneumatice 1 buc  (Ingersoll 3840 P)
Forță de presare / clemă de strângere 1 – 10 kN
Mod presare panou din partea superioară pneumatic
Număr pistoane verticale de presare 1 buc
Presiune aer comprimat 1/2 – 6 bar
Motor electric 400V, 50 Hz, 1,5 kW
Mod de rotire a unităților de lucru electric

Brand

STROJ-LES - Slovenia

The Stroj & Les d.o.o. Compania Cerknica (Slovenia) este un producător de prese hidraulice și pneumatice pentru o metodă de lipire la rece a plăcilor de lemn. Lemnul din prese poate fi lipit pe lungime sau pe lățime. Cu presele noastre furnizăm utilaje industriale pentru lipirea plăcilor de lemn, fabrici de fabricare a tocurilor de ferestre, tocurilor de uși și toate celelalte industrii ale ramelor din lemn. Pe lângă presele noastre, oferim și toate accesoriile pentru procesele de lipire și suport tehnic complet. În Catalogul nostru puteți găși următoarele produse: suporturi de cleme pentru lipirea și laminarea la rece pentru lemn (plăci, grinzi, suprafețe) – tip SL, SLM-H, SLR, SLE, SLT, SLRE prese de asamblare pentru rame (cadre) – tip SOR prese pentru lipirea marginilor și profilelor pentru stoc de lemn (profile de ferestre, grinzi, suporturi de acoperiș, rame...) – tip SLV, SLH prese de montaj hidraulice (ferestre, uși, rame) – tip HSL prese pneumatice de asamblare (uşi, cadre, sertare) – tip PSP mese de asamblare (pereți prefabricați, acoperișuri, elemente de frontoane, cadre) – tip HSLM presă pentru plăci de unghii (presarea plăcilor de unghii în cherestea) – tip HCP program hobby (prese pentru meşteşugari) – tip HSLR distribuitoare de lipici (împrăștiere adeziv pe lemn masiv) – tip NL, MNL distribuitoare de ulei (împrăștiere ulei pe lemn masiv) – tip NR Putem realiza toate mașinile și echipamentele în conformitate cu cerințele dumneavoastră și cu termene precise. Puteți găsi utilajele noastre în firme de confecționare de mobilă și accesorii. Dacă sunteți interesat să vedeți mașinile noastre, vă rugăm să ne contactați despre cea mai apropiată companie unde puteți vedea cum funcționează. Oferim echipamente și servicii tehnice complete pentru la rece, laminare și lipire a profilelor din lemn.
Scroll to Top