Presă rotativă pentru asamblat cadreStroj-Les SOR-8

SKU: SOR-8

Aplicații produs

Componentele sunt asamblate pe masa de lucru și apoi sunt îmbinate cu ajutorul pistoanelor pneumatice de strângere. Fiecare secțiune de lucru permite reglarea independentă a dimensiunilor de strângere, în funcție de necesități. Stabilirea lungimii dorite se realizează deplasând limitatorii din partea stângă (2 buc), iar a lățimii prin acționarea tijei filetate cu ajutorul manivelei dispuse frontal. Presarea orizontală se face cu pistoane pneumatice independente (2 bucăți), iar presarea verticală cu ajutorul traversei inferioare. Forța de strângere se distribuie uniform pentru a se realiza o îmbinare corectă.

0 People watching this product now!
Brand: STROJ-LES - Slovenia
SKU: SOR-8

Descriere

 

Lungime maximă de lucru

1600 mm

Lățime maximă de lucru

700 mm

Grosime maximă de lucru

50 mm

Număr secțiuni de lucru

8 buc

Mod presare cadre

pneumatic

Număr pistoane orizontale de strângere

8×2 buc

Forță de presare

1 – 20 kN

Greutate maximă admisă / unitate de lucru

150 kg

Presiune aer comprimat

1/2 – 6 bar

Consum aer

15 l/s

Putere motor

3 kW

Livrare rapidă

3 - 14 Zile

Livrare din stoc

Pentru 100+ de produse

Suport tehnic dedicat

Prin chat sau telefonic

Garanția calității

Pentru toate produsele

Discută cu un consultant

Danibrum profil (1)

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informații tehnice

Vizualizate recent

Despre producător

The Stroj & Les d.o.o. Compania Cerknica (Slovenia) este un producător de prese hidraulice și pneumatice pentru o metodă de lipire la rece a plăcilor de lemn. Lemnul din prese poate fi lipit pe lungime sau pe lățime. Cu presele noastre furnizăm utilaje industriale pentru lipirea plăcilor de lemn, fabrici de fabricare a tocurilor de ferestre, tocurilor de uși și toate celelalte industrii ale ramelor din lemn. Pe lângă presele noastre, oferim și toate accesoriile pentru procesele de lipire și suport tehnic complet.În Catalogul nostru puteți găși următoarele produse:suporturi de cleme pentru lipirea și laminarea la rece pentru lemn (plăci, grinzi, suprafețe) – tip SL, SLM-H, SLR, SLE, SLT, SLRE prese de asamblare pentru rame (cadre) – tip SOR prese pentru lipirea marginilor și profilelor pentru stoc de lemn (profile de ferestre, grinzi, suporturi de acoperiș, rame...) – tip SLV, SLH prese de montaj hidraulice (ferestre, uși, rame) – tip HSL prese pneumatice de asamblare (uşi, cadre, sertare) – tip PSP mese de asamblare (pereți prefabricați, acoperișuri, elemente de frontoane, cadre) – tip HSLM presă pentru plăci de unghii (presarea plăcilor de unghii în cherestea) – tip HCP program hobby (prese pentru meşteşugari) – tip HSLR distribuitoare de lipici (împrăștiere adeziv pe lemn masiv) – tip NL, MNL distribuitoare de ulei (împrăștiere ulei pe lemn masiv) – tip NRPutem realiza toate mașinile și echipamentele în conformitate cu cerințele dumneavoastră și cu termene precise. Puteți găsi utilajele noastre în firme de confecționare de mobilă și accesorii. Dacă sunteți interesat să vedeți mașinile noastre, vă rugăm să ne contactați despre cea mai apropiată companie unde puteți vedea cum funcționează.Oferim echipamente și servicii tehnice complete pentru la rece, laminare și lipire a profilelor din lemn.

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.