Presă de furniruit cu vacuum ISTRA-A

0.00 + TVA

Presa Dvs. de furniruit cu vacuum Istra-A seria VP este destinata acoperirii in 3D cu furnir a suprafetelor din lemn si derivate, drepte si profilate, precum si realizarea de repere curbe laminate, cu inaltime maxima de 600 mm. Este deosebit de utila in orice atelier de productie a mobilierului, precum si in fabrici de tamplarie, in constructii, etc.

 

Usor de exploatat si intretinut, simpla si fiabila, acesta presa se dovedeste foarte utila si deosebit de practica in aplicarea pe profile greu abordabile pana acum. Imbina forta exercitata de pompa de vacuum asupra suprafetelor, cu eficienta de timp data de aplicarea la cald. Pentru aplicarea furnirului pe suprafete se foloseste o membrana cauciucata sau siliconata, speciala.

Simplu, eficient, productiv:

 

  1. Se realizeaza un suport de asezare a materialului in presa.
  2. Se adeziveaza furnirul care urmeaza a fi aplicat pe material.
  3. Se aplica furnirul pe material si deasupra se aseaza o mini-membrana (care protejeaza membrana principala de muchiile ascutite).
  4. Se coboara rama cu membrana principala cauciucata si se conecteaza pompa de vacuum. In scurt timp, va fi absorbit tot aerul dintre membrana si masa de lucru pe care este asezat materialul. Presare eficienta pe toata suprafata de lucru.
  5. Se stabileste temperatura de incalzire (in functie de tipul de adeziv si de profilul materialului) si se actioneaza rezistentele. Se inchide capota presei.
  6. Dupa atingerea temperaturii dorite, se deschide capota presei si se preia materialul furniruit.

Se pot furnirui simultan mai multe repere cu conditia ca sa se respecte distanta minima intre acestea, respectiv  L = 3xH. Totodata, intre cadrul presei si primul reper trebuie lasat un spatiu minim egal cu inaltimea reperului (H) x 1,5.

 

Masă de lucru:

Construcția mesei de lucru face posibilă furniruirea reperelor cu suprafață dreaptă sau cu diverse profile, până la o grosime de 600 mm. Lățimea utilă de lucru permite furniruirea reperelor cu lățimi de pană la 1300 mm sau furniruirea mai multor repere mici simultan (la modelele VP-3000-16 și VP-3600-16), crescând astfel productivitatea și randamentul. La cerere se pot livra prese cu dimensiuni speciale.

Membrană cauciucată sau siliconată foarte rezistentă:

Presele sunt dotate cu membrană cauciucată sau siliconată, care sunt confecționate din materiale termorezistente cu un coeficient mare de dilatare (700%). Rezistente la schimbări bruște de temperatură.

Sistemul de încălzire:

Pentru obținerea calității dorite este nevoie de atingerea temperaturii optime de încălzire. Se folosesc rezistente electrice tubulare care transmit căldura încălzind aerul, temperatura maximă standard fiind de 600C.

Pompă de vacuum cu productivitate superioară:

Asigură realizarea eficientă a vacuumului pentru a garanta o presiune constanta pe întreaga suprafață a reperelor înfoliate.

Operare confortabile – reglaje multiple:

Conferă economie de timp și efort și previne greșelile de operare.

Brand

ISTRA-A Letonia

Specificații

Date tehnice:  
Lungime masa de lucru  3000 mm
Lățime masă de lucru: 1300 mm
Temperatură de lucru : 600C
Consum rezistente electric : 4,5 m3/h
Capacitate pompă vacuum: 25 m3/h
Capacitate operațională pompă vacuum: – 0,9 kg/cm2
Dim de gabarit:  
Lungime: 3100 mm
Lățime: 1450 mm
Înălțime: 1600 mm
Greutate: 450 kg

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Presă de furniruit cu vacuum ISTRA-A”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top