Presă de brichetat PRODECO E55

SKU: E55

Aplicații produs

Presele de brichetat PRODECO oferă posibilitatea reducerii volumului deșeurilor, prin compactarea acestora. Astfel, depozitarea, transportul și valorificarea ulterioară a deșeurilor va deveni mult mai facilă și se va dovedi eficiența din punct de vedere economic. Totodată, brichetele se dovedesc a fi un combustibil solid cu o putere calorifică mult mai mare decat a materialului din care au fost produse, respectiv de 3500-3800 kcal/kg.

Mențiune : Capacitatea efectivă variază în funcție de tipul de material folosit, precum și de granulația acestuia.

0 People watching this product now!
Brand: PRODECO - Italia
SKU: E55

Descriere

Tip acționareHidraulică
Capacitate brichetare15-60 kg/h
Putere motor5,5 kW
Diametru brichete50 mm
Diametru rezervor rumeguș1000 mm
Număr cicluri/min7 cicluri/min
Forță de presare850 Kg/cm²
Număr cilindri hidraulici3 buc
Lungime brichetemax 50 mm
Motor400V – 50 Hz
Dotată cuPanou de control cu PLC
Dotată cu2 barometre
Dotată cuFereastră vizitare
Greutate utilaj600 kg

 

Livrare rapidă

3 - 14 Zile

Livrare din stoc

Pentru 100+ de produse

Suport tehnic dedicat

Prin chat sau telefonic

Garanția calității

Pentru toate produsele

Discută cu un consultant

Danibrum profil (1)

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informații tehnice

Producător

Vizualizate recent

Despre producător

La Prodeco S.r.l este o companie tânără și dinamică. A fost fondată în 2004 și se bazează pe experiența de treizeci de ani a fondatorului, care spre sfârșitul anilor 1980 a început să coopereze cu diferite companii pentru a produce prese de brichete și apoi a dezvoltat o mașînă care era tehnologic mai avansată decât propunea piața.La Prodeco S.r.l dispune de departamente Tehnice și Contabilitate care sunt ținute în permanență la zi și un atelier mare în care utilajele sunt asamblate cu atenție de către personal calificat. De asemenea, compania folosește tehnicieni externi pentru a dezvoltă noi tehnologii și pentru a îmbunătăți continuu funcționarea produselor sale. Așa am reușit să creăm o gamă completă de mașini care se extind de la mărunțirea materialelor la rafinare, aspirare și compactare. Putem îndeplini toate cerințele de piese de schimb pentru mașinile noastre și, de asemenea, nevoi speciale în general.Putem spune cu siguranță că fiabilitatea produselor noastre ne-a permis să ne extindem rețeaua de vânzări, care era deja foarte dezvoltată în Europa și nu numai.În mai 2006, Prodeco S.r.l s-a alăturat ACIMALL, Asociația producătorilor italieni de mașini și accesorii pentru prelucrarea lemnului, care reprezintă acum 220 de companii italiene. ACIMALL este o asociație comercială națională care aparține CFI (Comitetul Târgurilor), CONFINDUSTRIA (Confederația Industriei Italiene) și UNI (Organizația Italiană pentru Standardizare).De asemenea, Prodeco S.r.l. pentru a propune un produs care să corespundă solicitărilor clienților, consideră ca prioritate și factori de management strategic, Asigurarea Calității și îmbunătățirea continuă a Sistemului de Control al Calității.Din acest motiv suntem certificați conform UNI EN ISO 9001:2008.Din ianuarie 2011 funcționează sistemul fotovoltaic instalat la sediul nostru central. Această investiție atestă atenția deosebită pe care Prodeco S.r.l. are pentru protecția mediului.

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.