Mașini de frezat în coadă de rândunică

Afișez toate cele 2 rezultate

Ce sunt frezele în coadă de rândunică?

Mașinile de frezat în coadă de rândunică sunt un tip specializat de echipament de prelucrare mecanică utilizat pentru a crea îmbinări specifice în piesele de lemn, numite îmbinări în coadă de rândunică. Aceste îmbinări sunt utilizate frecvent în fabricarea mobilierului și a altor produse din lemn, datorită rezistenței și esteticii lor. Îmbinările în coadă de rândunică sunt caracterizate prin forma lor în dinți de rândunică care se potrivesc perfect unul cu celălalt, oferind o legătură solidă și durabilă între piesele de lemn.

Avantajele frezelor în coadă de rândunică

Principalele caracteristici ale mașinilor de frezat în coadă de rândunică includ:

 • Precizie și uniformitate: mașinile de frezat în coadă de rândunică asigură o precizie ridicată și o uniformitate a îmbinărilor, oferind o calitate excelentă a finisajului și o rezistență crescută a îmbinărilor.
 • Versatilitate: aceste mașini pot fi utilizate pentru a crea diferite tipuri de îmbinări în coadă de rândunică, precum cele în formă de V, semicirculare sau angulate, în funcție de necesitățile proiectului și de tipul frezei utilizate.
 • Reglaj simplu și rapid: mașinile de frezat în coadă de rândunică oferă posibilitatea de a ajusta adâncimea, lățimea și unghiul de tăiere, permitând adaptarea la diferite dimensiuni și tipuri de piese de lemn.
 • Eficiență și productivitate: utilizarea mașinilor de frezat în coadă de rândunică în procesul de prelucrare a lemnului economisește timp și efort, sporind productivitatea și calitatea produselor finite.
 • Construcție robustă: mașinile de frezat în coadă de rândunică sunt fabricate din materiale durabile și componente de calitate, asigurând o performanță constantă și o durată lungă de viață.

Compatibilitatea mașinilor de frezat în coadă de rândunică cu sistemele CNC

Unele modele de mașini de frezat în coadă de rândunică pot fi echipate cu sisteme de control numeric computerizat (CNC), care permit programarea și controlul precis al mișcărilor frezei, pentru realizarea unor îmbinări complexe și de mare precizie.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

 • Preţuri oneste
 • Consultanţă tehnico-financiară profesională
 • Livrare rapidă
 • Portofoliu diversificat
 • Garanție promptă
 • Piese de schimb
 • Inițiere personal