Mașini de chertat (frezat la capete)

Afișez toate cele 2 rezultate

Mașină de chertat

Mașinile de chertat sunt echipamente de prelucrare mecanică (frezare) folosite pentru a realiza caneluri, șanțuri, crestături și alte tipuri de adâncituri în materiale precum lemnul, metalul, plasticul sau piatra. Aceste mașini funcționează prin mișcarea unei unelte de tăiere numită chertă, care este profilată în conformitate cu forma adânciturii dorite. Mașinile de chertat oferă o mare precizie și control în procesul de prelucrare a materialelor și sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale și artizanale.

Caracteristicile mașinilor de frezat la capete

Mașinile de frezat la capete sunt echipamente destinate frezării capetelor pieselor de lemn. Acestea sunt adesea folosite pentru a pregăti capetele barelor sau plăcilor de lemn pentru îmbinare sau pentru a crea detalii decorative. Prin utilizarea unor cuțite rotative sau freze, aceste mașini pot tăia lemnul cu o precizie extremă, asigurând o finisare netedă și uniformă.

Beneficiile utilizării mașinilor de chertat și frezat la capete

 • Precizie înaltă: atât mașinile de chertat, cât și cele de frezat la capete sunt proiectate pentru a oferi o precizie maximă. Aceasta înseamnă că piesele de lemn prelucrate se potrivesc perfect, asigurând îmbinări solide și durabile.
 • Eficiență sporită: aceste mașini pot prelucra rapid o mare varietate de piese de lemn, reducând astfel timpul necesar finalizării unui proiect.
 • Versatilitate: datorită unei game largi de setări și accesorii, aceste mașini pot fi adaptate pentru a se potrivi cu diferite tipuri de proiecte și materiale.
 • Economie de material: prin utilizarea tehnologiei avansate, mașinile de chertat și frezat la capete minimizează risipa de material, asigurând o utilizare eficientă a resurselor.
 • Rezultate profesionale: utilizarea acestor mașini în prelucrarea lemnului asigură o calitate superioară a finisajelor, ceea ce este esențial pentru produsele destinate pieței de lux sau pentru proiectele personalizate.

Indiferent de complexitatea sau dimensiunea proiectului, aceste echipamente sunt esențiale pentru a obține rezultate optime.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

 • Preţuri oneste
 • Consultanţă tehnico-financiară profesională
 • Livrare rapidă
 • Portofoliu diversificat
 • Garanție promptă
 • Piese de schimb
 • Inițiere personal