Mașină profesională de scobit cu dalta

0.00 + TVA

SKU: MBOP 1 Categorie:

MBOP 1 este utilajul indispensabil în orice fabrică de tâmplărie care preferă scobirea cu dalta in locul frezării cu lanș. Aceasta îmbină perfect practicitatea data de frezarea cu lanț, cu precizia caracteristică scobirii cu dalta. Realizeaza scobituri de diverse lungimi și adâncimi în elemente de uși și ferestre. Unitatea de scobire culisează vertical pe ghidaje cilindrice robuste, fiind asistată de lagare cu lubrifiere automată și curățare cu raclete, ceea ce confera avantajul stabilității sporite și al preciziei maxime, cu efort minim necesar pentru realizarea mișcării pe verticală.

Brand

FRAMAR - Italia

Anul de incepere a productiei: 1966. Astazi Framar este unul din cei mai cunoscuti si apreciati producatori de utilaje pentru lemn din lume. Reputatia companiei a crescut odata cu cresterea vanzarilor atat in Europa cat si in alte continente. Avantajele competitive principale sunt specializarea in utilaje de scobit/mortezat pentru usi si ferestre si grija pentru a oferi utilaje de inalta calitate, grija ce se materializeaza prin monitorizarea stricta a fiecarei faze de productie. Bazandu-se pe mai mult de 40 de ani de experienta, Framar este producatorul capacitat sa ofere utilaje in perfect acord cu tehnologia moderna si, bineinteles, avand un design modern compatibil cu cerintele actuale.

Specificații

Actionare  manuală
Cursă verticală 0 – 115 mm
Cursă transversală 0 – 120 mm
Cursă longitudinală 0 – 280 mm
Cursă verticală a mesei 0 – 250 mm
Înclinare masă 0 – 45 grade
Lățime max ușa 1000 mm
Presiune necesară 6 – 8 bari
Dimensiuni 860 x 700 x 2030  mm
Greutate 420 kg
Diam hotă exhaustare 60 mm
Aspirație necesară 450 mc/h
Nivel zgomot in lucru 87 dB
Putere motor 3 kW
Turație de lucru: 2800 rot/min
Scroll to Top
WE shape the FUTURE

BLACK
SEASON

Video profesional prezentare companie + 3 luni Social Media Marketing Gratuit

Valoare pachet Business Professional = 1500 EUR

În perioada 15.11 – 31.12.2021 beneficiezi de 3 luni Social Media Marketing GRATUIT + video profesional prezentare a companiei la achiziții de peste 25.000 EUR.