Mașină multiplă de găurit MAGGI Prestige 35

  • Masinile tip SYSTEM ofera posibilitatea executarii oricarei operatii de gaurire, în plan vertical, orizontal sau în pozitii înclinate, datorita sistemului de basculare si blocare 0-90°.
  • Programarea si reglarea adancimii de gaurire in plan orizontal si vertical se face cu ajutorul unui surub cu spirala, patentat de firma Maggi, , acoperind intreaga gama de lungimi. Se alege tipul burghiului, adancimea de gaurire care se citeste direct pe scala gradata, se roteste spirala, pozitionand indexul transparent la adancimea ceruta si se blocheaza spirala cu ajutorul manerului.
  • Actionarea se face extrem de simplu, cu o singura pedala electropneumatica, care comanda temporizat sistemele de presare a lemnului si sistemul de avans al capului de gaurire.
  • Axele sunt echipate cu sistem de prindere cu penseta rapida pentru schimbarea usoara a burghielor cu coada dreapta Ø10.
  • Distanta între axe este de 32 mm.
  • Reglajul pozitiei burghielor în raport cu masa se face cu afisare digitala a cotei.
  • Viteza de avans se poate regla cu un drosel din panoul de comanda ceea ce permite atât gaurirea PAL-ului cât si a lemnului masiv unde se recomanda viteze mai mici.
  • Mandrine cu schimbare rapida
PRESTIGE 35
Numar mandrine (stanga, rosii – dreapta, negre) 35
Distanta intre mandrine 32 mm
Distanta intre mandrinele externe 1080 mm
Adancime maxima de gaurire 85 mm
Diametru coada burghiu 10 mm
Grosime coala pal 8 – 65 mm
Inaltimea mesei de la sol 860 mm
Pistoane de fixare reper 2
Numar motoare 1
Putere motor 2 x 1,5 kW
Turatie motor (50 hz) 2800 rpm
Presiune necesara aer 6-8 bar
Consum aer 10 l/CICLU

Brand

MAGGI - Italia

Compania noastra este situata in Cerlado, in inima Tuscanei. A produs masini pentru prelucrare lemn inca din anul 1963. Am inceput afacerea noastra producand alimentatoare automate. Acum, aria noastra de producie s-a marit, incluzand ferastraie radiale si o linie de multiple masini de gaurit. Calitatea remarcabila a masinilor noastre a contribuit la succesul Maggi Engineering peste tot, punandu-ne printre primele locuri la productia de masini de alezat. In prezent exportam peste 80% din productie in peste 80 tari.

Scroll to Top