Mașină de șlefuit și structurat cu perie

0.00 + TVA

Mașină de șlefuit cu disc model KSB dispune de un design simplu cu maximum de funcționalitate. Mașina poate fi folosită pentru șlefuirea pieselor dupa prelucrarea componentelor din lemn, atât a pieselor cu suprafețe drepte cât și a celor profilate, cu forme complexe sau curbe. Aceasta poate fi utilizată în producția de: scaune, mese, fotolii, plinte, mobilier de grădină, jucării, mobilier, ferestre stilizare și curbe, uși, scări, fronturi de moblier cât și la alte obiecte și accesorii.  

Mașina de șlefuit cu disc dispune de cel putin trei viteze de lucru. Pe axul de lucru se pot monta perii de șlefuire clasice, perii de șlefuire pneumatice atât cele produse de catre PROCHERA cât și de la alți producători consacrați.

Unitatea de lucru se poate regla la diferite unghiuri în raport cu piesa de prelucrat, acesta se poate regla la pe verticală cât și pe orizontală.
Modelul KSB 2 dispune de bandă transportoare de avans, cu viteză de avans reglabilă, iar unitatea de șlefuire poate fi poziționtă pentru șlefuire superioară sau laterală, celelalte reglaje sunt ca și la modelul standard. Cu periile adecvate modelul KSB 2  poate realiza efectul de antichizare pe suprafețe plane și profilate, cum ar fi uși mobilier bucătărie, blat mese, uși-ferestre, rezultând  astfel efectul de “lemn vechi”.

Datorită ușurinței în utilizare, costului redus, diversității cât și a costurilor reduse de operare, mașina satisface asteptările companiilor mici cât și mari.

Specificații

Operare

pe orizontală, verticală

Putere motor

1,1 kW

Turație de lucru (trei viteze)

                –  550/650/850 rot / min.
                –   850/1050/1250 rot / min.    

Unitate de lucru reglabilă pe verticală și orizontală

 

Înălțimea mesei de la sol

880 mm

Tensiune de lucru

3 x 400 V / 50 Hz

Mașină conform standardelor de siguranță CE

 

Viteză de avans reglabilă

1,5 – 7,5 m/min

Putere motor avans

0,18 kW

Diametru perie de șlefuire

250 mm

Grosime maximă perie șlefuire

80 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de șlefuit și structurat cu perie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top