Mașină de găurit cu impact Festool BHC 18 Li-Basic

SKU: BHC 18 Li-Basic

352.00 + TVA

Rate lunare de la
14.666666666667Euro/lună
Vezi detalii

0 persoane vede produsul acesta acum!
Brand: FESTOOL

Descriere Mașină de găurit cu impact Festool BHC 18 Li-Basic

Pachet de forţă compact. Găurit cu randament maxim.

Ciocanul rotopercutor cu acumulator BHC 18 dotat cu amortizor de vibraţii, formă C ergonomică şi o greutate de doar 2,5 kg (inclusiv acumulator Li-HighPower Compact de 4,0 Ah) combină performanţa maximă cu greutatea redusă, pentru găurire puternică şi confortabilă chiar şi în cele mai dure materiale. Motorul EC-TEC fără perii şi fără necesar de întreţinere îl face deosebit de robust şi puternic: Cu o energie de impact remarcabilă, BHC 18 găureşte puternic în beton, piatră şi zidărie. Amortizorul de vibraţii integrat împiedică astfel transferul energiei de impact la nivelul mâinilor. Pentru lucrul confortabil, cu producere scăzută de praf, cu duza pentru aspirarea prafului rezultat în urma găuririi, acumulatorul Bluetooth® porneşte, la conectarea sculei, în mod confortabil şi automat, un aspirator mobil CLEANTEC racordat.

 • Greutate redusă, performanţă maximă: datorită motorului EC-TEC puternic şi formei constructive C compacte
 • Lucru fără efort: Amortizarea vibraţiilor preia energia de impact înainte ca această să se transmită la mână
 • Extrem de robust: Motor EC-TEC fără perii, fără necesar de întreţinere, pentru o durată de viaţă utilă îndelungată
 • Putere individuală din acumulator: Pentru uşurinţă maximă la funcţionări scurte şi mai puţine cazuri dure de utilizare cu acumulatorul 3,1 Ah Compact. Sau pentru putere maximă şi rezistenţă cu acumulatorul 4,0 Ah Li-HighPower Compact
 • Şi fără funcţia de impact: Întrerupător de impact posibil, de exemplu, pentru găurirea plăcilor ceramice
 • Aspirare confortabilă: Acumulatorul comunică prin Bluetooth® cu modulul Bluetooth® al aspiratorului mobil CLEANTEC (la CT 26/36/48 cu posibilitatea de montare ulterioară ca accesoriu, la CT MINI I şi MIDI I integrat direct) şi porneşte automat aspiratorul mobil la activarea sculelor cu acumulatori
 • Extrem de durabilă: Indiferent cu ce acumulatori combinaţi versiunea dumneavoastră Basic, acumulatorii noştri au o durată de viaţă extrem de îndelungată datorită celulelor de acumulator de cea mai înaltă calitate. Şi, bineînţeles, sunt asigurate complet prin serviciile de la Festool Service. Inclusiv reparaţiile noastre complete gratuite. Rapid, fiabil şi absolut inedit şi pentru acumulatori şi încărcătoare: Gratuit în primii trei ani. (Condiţiile de service pot fi consultate pe www.festool.ro/service)

Puncte forte ale produsului

 • Randament maxim la găurire în cele mai dure materiale:

  Motorul EC-TEC fără perii şi fără necesar de întreţinere este extrem de robust şi puternic. În combinaţie cu mecanismul pneumatic de percuţie se produce o forţă de impact deosebit de mare care asigură perforarea rapidă şi puternică în beton, piatră şi zidărie.

 • Uşurează semnificativ activităţile istovitoare:

  BHC convinge cu un raport masă-putere imbatabil şi prin repartizarea optimă a greutăţii. Forma constructivă C, ergonomia excelentă şi amortizorul de vibraţii asigură în plus reducerea sarcinii în timpul lucrului.

 • Aspirare complet automată:

  Lucru mai sănătos în combinaţie cu duza pentru aspirarea prafului şi acumulatorii Festool Bluetooth®: Acumulatorul comunică cu modulul Bluetooth® al aspiratorului mobil CLEANTEC (la CT 26/36/48 cu posibilitate de montare ulterioară ca accesoriu, la CT MINI I şi MIDI I integrat direct) şi porneşte automat aspiratorul mobil la activarea sculelor cu acumulatori.

Discută cu un consultant

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informații tehnice

Producător

Tensiune acumulator

Frecvenţa max. de percuţie

Turaţia de mers în gol

Diametru max. de găurire beton

Diametru de găurire burghiu inelar max.

Cuplu motor max. pentru lemn/oţel

Adaptorul sculei

Energia la o singură percuţie

Dimensiuni de gabarit

Greutate

Tip de acționare

Pur şi simplu comunicativ

Θ Acumulatorii Bluetooth® comunică cu modulul Bluetooth® al aspiratorului mobil CLEANTEC (la CT 26/36/48 cu posibilitate de montare ulterioară ca accesoriu, la CT MINI I şi MIDI I integrat direct) şi pornesc automat aspiratorul mobil în momentul activării sculei cu acumulatori. Astfel, profitaţi de toate avantajele oferite de sistemul Festool fără praf, chiar şi la efectuarea de lucrări cu ciocanul rotopercutor în combinaţie cu duza pentru praful rezultat în urma găuririi.

Protejează articulaţiile

Θ Amortizorul de vibraţii preia energia de impact şi o amortizează înainte ca aceasta să fie transmisă la mână. Pentru lucrul într-un mediu sănătos.

Deconectarea percuţiei posibilă

Θ Ideal pentru găurirea plăcilor ceramice, de exemplu.

Lucru fără efort, chiar şi deasupra capului

Θ BHC convinge prin-un raport imbatabil masă-putere, ergonomia excelentă, forma constructivă C compactă şi repartizarea echilibrată a greutăţii.

Pentru lucru de precizie

Θ Comutator principal cu funcţie de accelerare pentru putere debitată reglabilă.

Găurire cu precizie punctiformă

Θ Burghiele inovatoare cu percuţie SDS permit, graţie vârfului ascuţit de centrare de 90°, o aplicare precisă. Capul realizat integral din metal rezistent asigură o durată de viaţă utilă extrem de lungă, în special la perforarea în betonul armat.

Limitator de reglare a adâncimii

Θ Se poate monta deasupra mânerului suplimentar.

Sistem de iluminat cu LED-uri

Θ Iluminat automat la acţionarea comutatorului principal pentru precizie şi în colţurile întunecate.

Lucrul cu sistemul de aspirare

Θ Găurire fără praf, fără resturi cu priză sigură: cu duza pentru praful de la găurire şi sistemul patentat cu 2 camere până la max. Ø 12 mm pe podea, perete şi plafon, nicio problemă. Poziţie optimă a furtunului datorită piesei articulate flexibile. Şi: suprafaţa de aşezare din cauciuc microporos generează o priză sigură şi pe suprafeţele cu denivelări.

Vizualizate recent

Produse similare