Mașină de frezat în coordonate – Router CNC – Danibrum 1325 ATC Rotary 4×1

SKU: Danibrum 1325 ATC - Rotary 4x1

Aplicații produs

Frezare
Găurire
Debitare
Profilare
Strunjire CNC

0 People watching this product now!
Brand: DANIBRUM - România
SKU: Danibrum 1325 ATC - Rotary 4x1

Descriere

Router CNC în 3 axe, model 1325 având o suprafață de lucru de 1300 mm x 2500 mm și o înălțime de 200 mm, este cea mai optimă dimensiune pentru un CNC router de dimensiuni mari. Cu acest router CNC se pot prelucra uși din lemn de orice esență, fronturi de mobilier din lemn, PAL sau MDF, iar datorită motorului de 9 kW, finisarea este una de o calitate foarte bună. Mașina este dotată cu sistem automat temporizat centralizat de ungere al căilor de glisare pentru o rezistență îndelungată în timp și o precizie cât mai bună.

 • Sistem de antrenare pentru axele X si Y cu pinion și cremalieră cu dinți înclinați;
 • Structura solidă din oțel;
 • Prindere mecanică a pieselor pe masa de lucru;
 • Design atrăgător, cu lumini LED și linii moderne.

Unitatea rotativă montată paralel cu axa Y (perpendicular pe gantry-ul mașinii), permite maximizarea prelucrării pe lungime a piesei. Încastrarea în șasiul routerului CNC, permite prelucrări complexe, datorate gradului de stabilitate crescut și a rapidității schimbării operațiilor între prelucrarea în 3 axe și prelucrarea rotativă.

 • Ghidaje liniare precise pentru păpușa fixă;
 • Structură robustă;
 • Unitatea va fi controlată prin intermediul unității de comandă deja existente pe CNC;
 • Mandrina de prindere material cu 3 bacuri, incluzând bacuri reversibile pentru prindere interior cât și exterior.
 • Lungime de lucru reglabilă.
 • Senzor inductiv inclus, pentru calibrare.
 • Păpușă fixă Morse (MT) 2;
 • Transmisie prin redactor.

Avantaje:

 • Viteza de rotație reglabilă a axului de frezare îmbunătățește eficiența și calitatea prelucrării și extinde durata de viață a uneltelor.
 • Compatibil cu o gamă largă de software avansate, cum ar fi Type3 / Artcam / CAXA / UG / Mastercam / Ucancam și nu numai.
 • Structură rezistentă de oțel.
 • Șine de glisare de înaltă precizie HIWIN.
 • Unitate de comandă și control cu SYNTEC (*opțional MACH3), computer desktop cu monitor de 17 inch.

Configuratie standard:

 • Transmisie cremalieră și pinion pe axele X si Y;
 • Șine de glisare de înaltă precizie HIWIN;
 • Masă de lucru de hibrid cu vacuum si ghidaje T;
 • Motor controlat de convertizor de frecvență, cu sistem de răcire cu aer;
 • Sistem automat măsurare sculă;
 • Pompă de vacuum cu aspirație uscată;
 • Accesorii;
UNITATEA DE COMANDĂ SYNTEC, include:

Unitate tip desktop

Monitor de 17 inch

Tastatură

Mouse

inclus
Motor de 9 kW, răcire cu aerinclus
Masă cu pompă de vacuum, de mare capacitateinclus
Masă de lucru hibridinclus
Servomotoare pentru antrenarea axelor de lucruinclus

Livrare rapidă

3 - 14 Zile

Livrare din stoc

Pentru 100+ de produse

Suport tehnic dedicat

Prin chat sau telefonic

Garanția calității

Pentru toate produsele

Discută cu un consultant

Danibrum profil (1)

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informații tehnice

Producător

Suprafață de lucru

1300 x 2500 mm

Cursă pe înălțime

200 mm

Putere motor freză

9 kW

Turație maximă de lucru

24000 mm

Mod răcire motor

Cu aer

Convertizor

Delta

Ghidaj liniar

Hiwin 25 mm

Reglare pe înălțime - axa Z

Șurub cu bile TBI 2502

Sistem de bază cu controler

SYNTEC

Alimentare

400V/ 50 Hz – trifazic

Dotări standard

Unitatea rotativă

Θ Este încastrată în șasiul mașinii, reprezentând un avantaj, datorat echilibrului și stabilității ridicate; Θ Structură robustă și fiabilă, având ghidaje liniare precise pentru păpușa fixă de tip Morse (MT) 2; Θ Unitatea este controlată prin intermediul unității de comandă deja existente pe CNC; Θ Lungimea de lucru este reglabilă, iar calibrarea se realizează prin senzori inductivi.

Sistem de culisare industrial cu rulmenți cu bile recirculabile

Θ Cu lățime de 25 mm, HIWIN;Θ Avantajele unui astfel de sistem fiind multiple, printre care: · precizie mare de poziționare; · capacitatea de a prelua sarcini în mod egal în toate cele patru direcții, fiind deci capabile să lucreze în orice poziție; · obținerea unor viteze de lucru mari în sarcini deasemeni mari, cu forțe de acționare mici; · durată de viață mare, timp în care își păstrează parametrii de înaltă precizie; · instalare ușoară; · lubrifiere automat-temporizat centralizată;

Dispozitiv de gresare automat-temporizat CENTRALIZATĂ

Θ Pentru piesele aflate în mișcare; Θ Dotare ce permite lubrifierea automată a pieselor, cu un efort minim și eficiență ridicată; Θ Pompa este ușor accesibilă, fiind poziționată pe portalul mobil.

Soft industrial SYNTEC

Θ Pachetul standard cuprinde softul industrial SYNTEC, care permite: · Ajustarea vitezei de lucru în timpul funcționării, de la 10% la 260%; · Ajustarea turației motorului de frezare în timpul funcționării; · Folosirea în modul MDI a instrucțiunilor G-Code; · Diagnostic de verificare a stărilor intrărilor și ieșirilor; · Este unul din cele mai simple de utilizat softuri, cu o gamă largă de materiale educative, gratuite, disponibile online.

Electromandrină

Θ Cu vibrații reduse și mișcare lină a brațului, pentru finisare precisă; Θ Electromandrina puternică (tăiere la peste 18m/min); Θ Transmisia motorului se realizează prin curea.

Magazie liniară de scule

Θ Cu 8 poziții, montată pe gantry-ul router-ului CNC; Θ În funcție de materialul prelucrat, diferite freze pot fi instalate în mandrina de tip ER32; Θ Sculele necesare montării/ demontării frezelor, sunt incluse în pachetul standard.

Mandrine cu blocare/ deblocare automată, de tip ISO30.

Θ Confecționate din oțel placat cu nichel, mandrinele sunt echilibrate pentru turații de până la 30.000 rpm; Θ Dispozitiv măsurare sculă încastrat în batiul router-ului.

Acționarea magaziei de scule

Θ Se realizează pneumatic, întreg ansamblul culisând pe ghidaje liniare de înaltă calitate, marca HIWIN. Avantajele acestui sistem de schimbare a sculelor se regăsesc atât în timpii de execuție considerabil micșorați cât și în creșterea gradului de rezistența la uzură a multiplelor sisteme de culisare, rezultatele fiind calitative, mai rapid și mai eficient din punct de vedere financiar.

Sistem de antrenare pe axa Z cu șurub cu bile, 2505

Θ Ce suportă greutatea ansamblului de pe axa Z cu mare ușurință.

Masă confecționată din poliamidă

Θ Foarte rezistentă la uzură și impact, cu bune proprietăți de fricțiune; Avantajele acestui tip de masă de lucru, sunt: · au tensiuni interne mici; · proprietăți de amortizare a vibrațiilor; · rezistență mare la rupere; · absorbția umidității îmbunătățește rezistența la impact și rezistența la apariția fisurilor; · rezistente chimic împotriva acizilor și alcalinilor.

Servomotoarele XINJE

Θ Asigură: · Precizie sporită, de 0,01 mm. · Cuplu constant indiferent de turația de lucru. · Encoder cu rezoluție de 2500 impulsuri pe rotație; · 20 de alarme de informare; · Protecții la supracurent, suprasarcină, căderi de tensiune etc.

3 x Limitatoare de referință

Θ Cu piston dublu pentru formarea vinclului de așezare, confecționate din aluminiu, pe axa X 3 x limitatoare de referință cu piston pentru formarea vinclului de așezare, pe axa Y

Amortizor de siguranță

Θ Acces accesibil din orice unghi, datorită tehnologiei cu amortizor de siguranță; Θ Poziționați ergonomic, în așa fel încât operatorul să aibă suficient spațiu pentru desfășurarea activității.

Rolele libere cauciucate

Θ Montate în partea superioară a utilajului, oferă avantajul încărcării ușoare și în deplină siguranța a materialelor de prelucrat; Θ Totodată, prin textura cauciucată, rolele protejează suprafețele melaminate de eventuale zgârieturi produse în timpul manipulării.

Generator manual de impulsuri wireless

Θ Multifuncțional pentru setarea manuală a punctului zero + alte operațiuni importante necesare în timpul utilizării CNC-ului.

Portal mobil

Θ Este susținut pe ambele laturi ale batiului, deplasarea de-a lungul axei Y fiind asigurată prin acționarea a două servomotoare XINJE; Θ Construcție robustă, corect echilibrată, ce garantează exploatarea fără torsiune și vibrații; Θ Deschiderea largă a portalului permite o suprafață de lucru pe axa X de 1300mm.

Servomotoare independente

Θ Compartimentul motor cât și portalul, sunt acționate de servomotoare independente, transmisia fiind realizată prin intermediul unei cremaliere cu dinți în unghi, ce asigură o precizie sporită, indiferent de viteza de deplasare a ansamblelor. Θ Reductorul care acționează compartimentul motor, asigură un cuplu puternic, constant, riscul blocării în material fiind minimizat.

Vizualizate recent

Despre producător

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.