Mașină de frezat în coadă de rândunică OMEC 650M

SKU: 650M

Aplicații produs

0 People watching this product now!
Brand: OMEC - Italia
SKU: 650M

Descriere

Omec 650 este o mașină cu acționare manuală cu costuri reduse ideală pentru realizarea sertarelor, cutiilor și îmbinărilor decorative. Această mașină poate produce până la 20 cutii de sertar / oră. Cele 4 cleme pneumatice asigură o presiune de susținere sigură pentru piesele care urmează a fi prelucrate.

Unitatea de frezare culisează pe rulmenți liniari, reducând atât efortul, cât și eroarea operatorului. Freza excentrică este reglabilă cu ușurință pentru a obține o potrivire exactă a îmbinării. Frearea este executată simultan pentru ambele elemente. Mașina are un șablon rotative care vă permite să produceți cu ușurință 4 îmbinări de dimensiuni diferite.

Livrare rapidă

3 - 14 Zile

Livrare din stoc

Pentru 100+ de produse

Suport tehnic dedicat

Prin chat sau telefonic

Garanția calității

Pentru toate produsele

Discută cu un consultant

Danibrum profil (1)

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informații tehnice

Producător

Dimensiuni minim/ maxim

1500 mm, 200 mm

Lungime minim/ maxim

420 mm, 60 mm

Lățime minim/ maxim

420 mm, 60 mm

Adâncime frezare min-max

18 mm, 8 mm

Grosime front min-max

60 mm, 7 mm

Grosime laterală minim/ maxim

30 mm, 7 mm

Putere motor

0,75 kW

Presiune aer comprimat

0,7 Mpa

Axe de lucru

1 ax

Turație de lucru

16.500 rpm

Șablon

25-40-50-80 mm

Greutate

125 kg

Vizualizate recent

Produse similare

Despre producător

OMEC Srl este o fabrică de utilaje de mici dimensiuni, de familie, din Dealurile Tuscane, situată în orașul Certaldo, fondată de proprietarul Giuseppe Tinti în 1964. Împreună cu pasiunea sa pentru inginerie și o echipă foarte specializată, Omec și-a specializat proiectarea și producția de mașini de frezat pentru producerea îmbinărilor pe sertare, cutii și mobilier. Au deveni icoana "coada de randunica" a lumii. Flexibilitatea față de solicitările clienților a dus la extinderea gamei de mașini, inclusiv a liniilor dedicate producției de cutii de lemn (pentru vin, trabucuri și cutii de tacâmuri). Datorită facilităților de producție internă și a biroului intern de proiectare, Omec permite să fie versatil și să controleze calitatea echipamentului ca fiind "Made in Italy around the world expression". Pasiunea pentru calitatea inginerească, flexibilitatea și atenția acordată tendințelor pieței, au făcut din Omec liderul de marcă în sectorul său.

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.