Mașină de frezat în coadă de rândunică OMEC 650M

Omec 650 este o mașină cu acționare manuală cu costuri reduse ideală pentru realizarea sertarelor, cutiilor și îmbinărilor decorative. Această mașină poate produce până la 20 cutii de sertar / oră. Cele 4 cleme pneumatice asigură o presiune de susținere sigură pentru piesele care urmează a fi prelucrate.

Unitatea de frezare culisează pe rulmenți liniari, reducând atât efortul, cât și eroarea operatorului. Freza excentrică este reglabilă cu ușurință pentru a obține o potrivire exactă a îmbinării. Frearea este executată simultan pentru ambele elemente. Mașina are un șablon rotative care vă permite să produceți cu ușurință 4 îmbinări de dimensiuni diferite.

SKU: 650M Categorii: ,

 

Dimensiuni Lungime Lățime Adâncime frezare Grosime front Grosime laterală
Minim 200 mm 60 mm 8 mm 7 mm 7 mm
Maxim 1500 mm 420 mm     18 mm 60 mm 30 mm
650 M
Putere motor 0,75 kW
Presiune aer comprimat 0,7 Mpa
Axe de lucru 1 ax
Turație de lucru 16.500 rpm
Șablon 25-40-50-80 mm
Greutate 125 kg

Brand

OMEC - Italia

OMEC Srl este o fabrică de utilaje de mici dimensiuni, de familie, din Dealurile Tuscane, situată în orașul Certaldo, fondată de proprietarul Giuseppe Tinti în 1964.

Împreună cu pasiunea sa pentru inginerie și o echipă foarte specializată, Omec și-a specializat proiectarea și producția de mașini de frezat pentru producerea îmbinărilor pe sertare, cutii și mobilier. Au deveni icoana "coada de randunica" a lumii.

Flexibilitatea față de solicitările clienților a dus la extinderea gamei de mașini, inclusiv a liniilor dedicate producției de cutii de lemn (pentru vin, trabucuri și cutii de tacâmuri).

Datorită facilităților de producție internă și a biroului intern de proiectare, Omec permite să fie versatil și să controleze calitatea echipamentului ca fiind "Made in Italy around the world expression".

Pasiunea pentru calitatea inginerească, flexibilitatea și atenția acordată tendințelor pieței, au făcut din Omec liderul de marcă în sectorul său.

Scroll to Top