Mașină de aplicat cant industrială Lohmeyer KAM795IQ

SKU: KAM795IQ

Rate lunare de la
416.66666666667Euro/lună
Vezi detalii

0 persoane vede produsul acesta acum!
Brand: LOHMEYER - Germania

Descriere Mașină de aplicat cant industrială Lohmeyer KAM795IQ

Soluția optimă adresată producătorilor sau prestatorilor de servicii ce doresc o mașină de mare capacitate de producție. Pentru a putea face oricărei solicitări Lohmeyer a dezvoltat și pregătit mașina industrială de aplicat cant, dotată cu 10 operații, respectiv modelul KAM 795 IQ.

Utilajul este dotat cu toate agregatele necesare, începând cu prefrezare și terminând cu grupul de finisare cu perii și ticling drept.

Mașina de aplicat cant model KAM 795 IQ este un produs de top, având o structură masivă, robustă, componente de calitate superioară ce permit rezultate deosibite în aplicarea cantului la viteze de avans mari.

Pentru o protecție superioară și o exhaustare cât mai bună, grupul de prefrezare este închis cu o capotă individuală, astfel se împiedică ca eventuale particule de praf să se lipească pe grupul de adezivare.

  • Rezervor de adeziv de mare capacitate ce permite utilizarea continuă a mașinii, fără întrerupere pentru aplicarea unei lungimi mari de cant. Sistemul folosește o pre-topire a adezivului făcând lipirea mult mai eficientă și rapidă, dar păstrând proprietățile adezivului;
  • Grupul de frezare superioară și inferioară a surplusului de cant folosește două grupuri de frezare. Fiecare grup poate fi reglat pentru trecerea automată de la o grosime a cantului la alta pentru două dimensiuni. După reglarea grupurilor mașina permite trecerea automată a 8 dimensiuni distincte de grosime de cant.
  • Grupul de răzuire cu rază se efectuează cu 2 grupuri setabile pentru 4 grosimi de cant și sunt acționate de pe panoul de comandă.
  • Sistemul de alimentare și avans se face cu sistem dublu antrenat. Partea inferioară este alcătuită din lanț cu patine de avans, iar din partea superioară panourile sunt presate uniform de curea, dublă, trapezoidală, pentru a maximiza stabilitatea;
  • Frezarea pe capete și colțuri este efectuată cu 4 motoare.
  • Sistem de alimentare din 8 role de cant;

Discută cu un consultant

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informații tehnice

Producător

Grosime coli

Lățime minimă coli

Lungime minimă coli

Dimensiuni minime elemente

Grosime cant minim / maxim

Lățime cant

Magazie material cant

,

Retezare grosieră din rolă

Unitate de pre-frezare

Unitate de retezare precisă la capete

Unitate de frezare cu rază grup 1

Unitate de frezare cu rază grup 2

Unitate de rotunjire la colțuri

Unitate de țicling cu rază

Unitate de finisare cu perii

Unitate de țicling drept

Unitate prevenire a lipirii adezivului

Putere motor de avans

Presiune necesară aer comprimat

Tensiune de alimentare

Dimensiuni de gabarit

Tip produs