Mașină de aplicat cant automată industrială Lohmeyer KAM780IQ

SKU: KAM 780 IQ

Rate lunare de la
416.66666666667Euro/lună
Vezi detalii

0 persoane vede produsul acesta acum!
Brand: LOHMEYER - Germania

Descriere Mașină de aplicat cant automată industrială Lohmeyer KAM780IQ

Θ Soluția optimă adresată producătorilor sau prestatorilor de servicii ce doresc o mașină de mare capacitate de producție. Pentru a putea face oricărei solicitări Lohmeyer a dezvoltat și pregătit mașina industrială de aplicat cant, dotată cu 10 operații, respectiv modelul KAM 780 IQ. Utilajul este dotat cu toate agregatele necesare, începând cu prefrezare și terminând cu grupul de finisare cu perii și țicling drept.

Mașina de aplicat cant model KAM 780 IQ este un produs de top, având o structură masivă, robustă, componente de calitate superioară ce permit rezultate deosibite în aplicarea cantului la viteze de avans mari.

Pentru o protecție superioară și o exhaustare cât mai bună, grupul de prefrezare este închis cu o capotă individuală, astfel se împiedică că eventuale particule de praf să se lipească pe grupul de adezivare.

Livrare rapidă

3 - 14 Zile

Livrare din stoc

Pentru 100+ de produse

Suport tehnic dedicat

Prin chat sau telefonic

Garanția calității

Pentru toate produsele

Discută cu un consultant

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informații tehnice

Producător

Grosime coli

Lungime minimă coli

, ,

Lățime maximă cant

Unitate de prefrezare

,

Magazie material cant

Rezervor adeziv

,

Unitate de retezare precisă la capete

, ,

Unitate de frezare grosieră

Unitate de frezare cu rază grup 1

Unitate de finisare cu perii

Unitate prevenire a lipirii adezivului

,

Viteză de avans

,

Putere motor de avans

Presiune necesară aer comprimat

Tensiune de alimentare

Dimensiuni de gabarit

Tip produs

Transportare piese

Transportarea pieselor este fundația unei aplicări perfecte a canturilor! Θ Înălțime grindă de presare ajustabilă prin electromotor; Θ Dispozitiv eliberare material ce asigură alimentarea constantă și stabilă.

Sistem de blocare intrare material mecanic și cu semnal optic

Θ Blocare mecanică de intrare sau semnal optic? De ce „sau” - noi oferim ambele! Unde alte mărci au doar un indicator optic, noi am montat un sistem de blocare mecanic. Θ Pentru aplicare cant inteligentă și fiabilă. am pus centura de transport foarte aproape de unități pentru deosebit de înguste piese de prelucrat (min. 80 mm) și precizie ridicată Opțional, și piese de prelucrat de min. 30 mm lățimea poate fi procesată

Suport susținere piese dimensiuni mari

Θ Design special tip foarfece; Θ Ușor extensibil până la 1000 mm; Θ Construcție de înaltă calitate a ghidajelor lanțului benzii transportoare; Θ Banda transportoare este poziționată aproape de unitățile de lucru pentru prelucrarea facilă a pieselor înguste (min. 80 mm) *Opțional - se pot prelucra piese cu lățime de 30 mm

Culisare suport piese late

Θ Piesele de prelucrate de dimensiuni mari vor fi transportate corect datorită suportului telescopic; Θ Suportul este ghidat lateral prin culisarea unor bare de oțel și rulmenți cu bile.

Ghidaj liniar reglabil milimetric

Θ Liniarul asigură repetabilitate ridicată și precizie în ajustare; Θ Fundația unui cant perfect este conferită de acuratețea reglării ghidajului liniar dinaintea grupului de prefrezare.

Liniar de ghidaj cu lățime mare

Θ Rigla de alimentare lată în combinație cu banda transportoare de înaltă calitate asigură alimentarea fără stres a pieselor de prelucrat.

Unitate prefrezare

Θ Ghidajele liniare garantează prefrezare foarte precisă, pentru o perioadă lungă de timp; Θ Cele 2 motoare puternice de 3.7 kW pregătesc piesele de prelucrat pentru aplicarea adezivului; Θ Frezele acționate pneumatic culisează înainte - înapoi; Θ Diametru freze: 125 mm / 12.000 rpm; Θ Sistem de exhaustare pentru fiecare freză în parte;

Pulverizare agent prevenire lipire adeziv

Θ Pulverizarea precisă a adezivului în fața agregatului de prefrezare, previne lipirea adezivului pe melamina plăcilor de prelucrat.

Sistem încălzire material

Θ Înaintea unității de adezivare, plăcile de prelucrat sunt încălzite până la 180°C; Θ Acest lucru asigură aderența ideală a adezivului pe placă și implicit o lipire foarte bună a cantului.

Alimentare și lipire cant automate

Θ Alimentarea cantului se realizează automat, nefiind necesare unelte adiționale; Θ Rola pneumatică asigură alimentare constantă și stabilă a cantului; Θ Ghilotină pneumatică ce asigură tăierea foarte precisă a cantului la dimensiunea plăcii prelucrate; Θ Acuratețea ghilotinei asigură eliminarea pierderilor de material.

5 role presoare

Θ Prima rolă rulează în sincron cu sistemul de alimentare (banda transportoare); Θ O dată introdusă pe flux, piesa prelucrată este transportată cu viteză de lucru constantă; Θ Zona de presiune de înaltă calitate cu 5 cilindrii conici de presare, asigură o aplicare a cantului curată prin apăsarea puternică a cantului pe piesa de prelucrat, mai ales în zona superioară și inferioară.

Tăiere precisă la capete

Θ Unitățile de tăiere de 0.5 kW, permit ajustări al unghiurilor între 0 ° - 15 °; Θ Culisează pe ghidaje liniare de înaltă calitate și performanță.

Construcție solidă

Θ Cursa și rezistența pneumatică pot fi ajustate separat prin intermediul unui manometru.

Profilare în lungime

Θ Grupul de profilare în lungime poate fi comutat automat între 0.4 - 1.0 mm și 1.2 - 2.0 mm; Θ O dată setat, acesta garantează menținerea poziției pentr asigurarea repetabilității cerute; Θ Eficiența grupului este asigurată de sistemul de presiune de înaltă precizie, ce pregătește marginile pentru unitatea de țicling și rotunjire colțuri; Θ Grupul este poziționat aproape de banda transportoare, pentru a permite prelucrarea pieselor cu lățime mică; Θ Sistem de exhaustare individual, al deșeurilor rezultate.

Rotunjire colțuri

Θ Două unități de prelucrare: - sus - jos / față - spate; Θ Acestea asigură copierea exactă a profilelor create înainte și după profilele formate; Θ Ușor accesibile, cu motoare de 0.3 kW și turații de 18.000 rpm; Θ Acționarea grupului se realizează din panoul de control; Θ Posibilitate de acționare individualizată pentru a permite prelucrarea separată a plăcilor.

Țicling cu rază

Θ Montată direct pe batiul mașinii, acest grup excelează prin stabilitatea pe care o oferă; Θ Diametru mare al discurilor în combinație cu rigiditatea agregatului garantează un rezultat perfect; Θ Datorită unității de țicling cu rază, marginile capătă o suprafață uniformă.

Orificiu aspirare praf

Θ Montat în proximitatea frezelor, asigură funcționarea fără întreruperi a grupurilor.

Țicling de suprafață

Θ Elimină ultimele urme reziduale de adeziv; Θ Duzele de aer integrate elimină materialele în plus; Θ Controlat prin intermediul panoului de control, sistemul funcționează acționat pneumatic.

Unitate de polișare

Θ Motoare de 0.25 kW și turații de lucru de 1325 rpm; Θ Finisare finală ideală.

Dispozitiv precis de sprayere

Θ Poziționat în fața unității de polișare, asigură o finisare excelentă, fără efort.

Sistem de control

Θ Sistem de control foarte intuitiv, touch-screen; Θ Software-ul oferă informații în timp real asupra tuturor operațiilor utilajului; Θ În combinație cu linia de service dedicată DANIBRUM, sistem de diagnoză oferă siguranța unui flux de lucru constant, neîntrerupt de perioade lungi de service și mentenanță.

Buton mobil start/ stop

Θ Permite operatorului să acționeze mașina din orice poziție dorește; Θ Opțiune facilă atunci când utilajul are nevoie de ajustări fine, cum ar fi interacțiunea dintre unitățile de frezare și cele de țicling; Θ În timpul operațiilor de ajustare, operatorul poate sta în apropierea utilajului.

Linii de producție cu mașini de cant Lohmeyer

Linii de producție cu mașini de cant Lohmeyer