Mașină automată de scobit, MDA

0.00 + TVA

MDA este construită special pentru efectuarea operatiei de mortezare/scobire in lemn prin combinarea eficientă a miscării oscilatorii a burghiului si avansul pneumatic al meselor de lucru înspre burghiu.

Miscarea de oscilație imprimată burghiului de scobire se realizează cu ajutorul unui dispozitiv alcatuit din bielă si excentric. Utilajul este dotat cu sistem de reglare a vitezei de lucru, care permite obținerea unor viteze variabile de oscilatie a burghiului in functie de tipul aplicatiei si de esența lemnului.

Brand

GREDA-Italia

Firma GREDA si-a inceput activitatea in anul 1981 in localitatea Mariano Comense, in inima zonei tehnologice a productiei lombarde de mobile si a designului Italian (Brainza).
Pe langa masinile traditionale, Greda ofera de asemenea o gama larga de centre de lucru cu comanda numerica pentru fabricarea lemnului masiv si a panourilor.
Greda si-a largit perspective prin penetrarea de noi piete. Masinile sale sunt folosite la fabricarea de mobilier precum scaune, mese, mobile, instrumente musicale, grinzi si case prefabricate.
Vasta experienta acumulata, cercetarea si dezvoltarea proietelor de avant-garda au determinat firma sa dezvolte propria tehnologie chiar si in sectoarele de materiale plastice si aluminiu.
Toate acestea au constituit premizele care au dus la succesul firmei la nivel mondial.

Toate masinile Greda sunt fabricate in Italia pentru a garanta un control atent si efficient al tututor etapelor de productie. Componentele si materiile prime sunt acizitionate de cei mai buni furnizori europeeni si internationali.

Specificații

Date Tehnice:

Lungime max de scobire : 100 mm
Adâncime max de scobire: 75 mm
Unghi de înclinare max a mesei: 20 0
Diam max coadă burghiu: 13 mm
Diam max parte utilă burghiu: 30 mm
Turații de lucru: 8500 rot/min
Capacitate de lucru: 100 – 250  oscilatii/min
Putere motor principal: 3 CP
Putere motor oscilație: 1 CP
Presiune necesară: 6 bar
Dim de gabarit: 1500 x 1300 x 1300 mm
Greutate: 500 kg
Scroll to Top
WE shape the FUTURE

BLACK
SEASON

Video profesional prezentare companie + 3 luni Social Media Marketing Gratuit

Valoare pachet Business Professional = 1500 EUR

În perioada 15.11 – 31.12.2021 beneficiezi de 3 luni Social Media Marketing GRATUIT + video profesional prezentare a companiei la achiziții de peste 25.000 EUR.