Mașină automată de cepuit profesională Greda TSDA

0.00 + TVA

SKU: TSDA Categorie:

Structura mașinii este una deosebit de robustă. Este echipată cu mese in tandem care au batiuri ce previn deplasarea nedorită a materialelor lemnoase in timpul prelucrarii. Mesele culiseaza pe ghidaje cilindrice rectificate și sunt deplasate cu ajutorul unor pistoane pneumatice cu frânare hidraulică. Fiecare masa poate fi reglată in mod independent atat pe înăltime cat si la unghi.

Viteza de lucru a unității de frezare poate fi reglată pentru obținerea rezultatelor maxime în diverse combinații de tip și dimensiune cep si esență lemn prelucrat. Ciclul de lucru cu prevenirea așchierii lemnului si deplasarea alternetivă a meselor asigură  prelucrarea precisă și sigură.

Brand

GREDA-Italia

Firma GREDA si-a inceput activitatea in anul 1981 in localitatea Mariano Comense, in inima zonei tehnologice a productiei lombarde de mobile si a designului Italian (Brainza).
Pe langa masinile traditionale, Greda ofera de asemenea o gama larga de centre de lucru cu comanda numerica pentru fabricarea lemnului masiv si a panourilor.
Greda si-a largit perspective prin penetrarea de noi piete. Masinile sale sunt folosite la fabricarea de mobilier precum scaune, mese, mobile, instrumente musicale, grinzi si case prefabricate.
Vasta experienta acumulata, cercetarea si dezvoltarea proietelor de avant-garda au determinat firma sa dezvolte propria tehnologie chiar si in sectoarele de materiale plastice si aluminiu.
Toate acestea au constituit premizele care au dus la succesul firmei la nivel mondial.

Toate masinile Greda sunt fabricate in Italia pentru a garanta un control atent si efficient al tututor etapelor de productie. Componentele si materiile prime sunt acizitionate de cei mai buni furnizori europeeni si internationali.

Specificații

Date Tehnice:

Lățime cepuri : 0 – 100 mm
Grosime cepuri: 5 – 30 mm
Adâncime cepuri: 0 – 50 mm     
Înclinare cepuri: 0 – 90 0
Înclinare mese: 0 – 25 0
Rigle de ghidare reglabile la unghi: 0 – 45 0
Turații de lucru: 8200 rot/min
Putere motor principal: 3 CP
Putere motor avans freză: 0,75 CP
Presiune necesară: 6 bar
Dim de gabarit: 1500 x 1200 x 1300 mm
Greutate: 800 kg
Scroll to Top
WE shape the FUTURE

BLACK
SEASON

Video profesional prezentare companie + 3 luni Social Media Marketing Gratuit

Valoare pachet Business Professional = 1500 EUR

În perioada 15.11 – 31.12.2021 beneficiezi de 3 luni Social Media Marketing GRATUIT + video profesional prezentare a companiei la achiziții de peste 25.000 EUR.