Kit de montaj cu acumulator Festool T 18+3/ PSC 320 l – Set

SKU: T 18+3/ PSC 320 l - Set

950.00 + TVA

Rate lunare de la
39.583333333333Euro/lun─â
Vezi detalii

0 persoane vede produsul acesta acum!
Brand: FESTOOL

Descriere Kit de montaj cu acumulator Festool T 18+3/ PSC 320 l – Set

Kitul de montaj compact.

De dou─â ori 18 V. De dou─â ori puterea asigurat─â de priz─â. De dou─â ori cu motor EC-TEC f─âr─â perii, eficient din punct de vedere energetic ┼či durabil: ma┼čin─â de g─âurit ┼či ├«n┼čurubat cu acumulatori T 18+3 ÔÇô scula de for┼ú─â cu plusul decisiv de randament ┼či un cuplu suplimentar impresionant. ┼×i fer─âstr─âul pendular de g─âurit cu acumulatori CARVEX PSC 420 ÔÇô for┼ú─â impresionant─â ┼či manevrare f─âr─â probleme ├«n curbe ├«n execu┼úie constructiv─â concentrat─â ┼či u┼čor de manevrat. Pentru o utilizare extrem de confortabil─â a CARVEX PSC 420 cu aspiratorul mobil Festool, acumulatorii Bluetooth┬« este pus la dispozi┼úie de c─âtre Festool: acesta asigur─â, ├«n combina┼úie cu un aspirator mobil Festool compatibil cu Bluetooth┬«, pornirea automat─â a aspiratorului ├«n modul AUTO la activarea fer─âstr─âului pendular de g─âurit cu acumulatori.

 • Flexibil ┼či puternic – cu acumulatorii interschimbabili de 18 Vol┼úi, pentru dou─â ma┼čini
 • Accesoriile sunt depozitate intr-o maniera clara, structurata – in noul compartiment din capacul valizei Systainer T-LOC
 • In compartimentul capacului – 2x cutii twinbox, cu un total de 20 biti
 • Aspirare confortabil─â: Pachetul de acumulatori comunic─â prin intermediul sistemului Bluetooth┬« cu modulul Bluetooth┬« al aspiratorului mobil CLEANTEC (la CT 26/36/48 cu posibilitatea de montare ulterioar─â ca accesoriu, la CT MINI I ┼či MIDI I integrat direct) ┼či porne┼čte automat aspiratorul mobil la pornirea CARVEX

Puncte forte ale produsului

 • Mai rapid spre rezultatul cel mai bun:

  De dou─â ori un plus decisiv de eficien┼ú─â, durabilitate ┼či durat─â de via┼ú─â util─â ├«ndelungat─â – datorit─â motorului EC-TEC f─âr─â perii ├«n combina┼úie cu acumulatorii Li-Ion.

 • Confortabil ┼či sigur:

  La montarea ├«n Systainer totul la ├«ndem├ón─â: fer─âstr─âu pendular vertical cu acumulatori, ma┼čin─â de g─âurit ┼či ├«n┼čurubat cu acumulatori ┼či accesorii.

 • Lucrezi mai eficient ├«ntr-un sistem:

  Unul pentru to┼úi – acumulatorii Li-Ion Bluetooth┬« 5,2 Ah al PSC 420, respectiv PSBC 420 pot fi utiliza┼úi pentru toate ├«nc─ârc─âtoarele din aceea┼či clas─â. ┼×i vice versa. ├Än plus, acestea comunic─â prin intermediul sistemului Bluetooth┬« cu modulul Bluetooth┬« al aspiratorului mobil CLEANTEC (la CT 26/36/48 cu posibilitatea de montare ulterioar─â ca accesoriu, la CT MINI I ┼či MIDI I integrat direct) ┼či pornesc automat aspiratorul mobil la activarea CARVEX.

  Utilizari principale

  • Kit de asamblare compact – un ferastrau vertical cu acumulator si o masina de gaurit si insurubat cu acumulator, intotdeauna la indemana.

Discut─â cu un consultant

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Ionel Pașcu

Reprezentant vânzări piese

Informa╚Ťii tehnice

Produc─âtor

Tensiune acumulator

Tehnologie

Capacitate acumulator

Tip de ac╚Ťionare

Indica╚Ťie

Pur ┼či simplu comunicativ

╬ś Acumulatorul Bluetooth┬« Compact comunic─â prin intermediul sistemului Bluetooth┬« cu modulul Bluetooth┬« al aspiratorului mobil CLEANTEC (la CT 26/36/48 cu posibilitatea de montare ulterioar─â ca accesoriu, la CT MINI I ┼či MIDI I integrat direct) ┼či porne┼čte automat aspiratorul mobil la activarea sculei cu acumulator. Astfel beneficia┼úi de toate avantajele oferite de sistemul Festool f─âr─â praf chiar ┼či la efectuarea de lucr─âri cu sculele cu acumulator Festool.

Noile ├«nc─ârc─âtoare rapide TCL 6 ┼či SCA 8 cu tehnologie AIRSTREAM

╬ś Noile ├«nc─ârc─âtoare rapide TCL 6, precum ┼či SCA 8 cu indicator al nivelului de ├«nc─ârcare, ├«ncarc─â rapid ┼či protejeaz─â acumulatorul. Pe l├óng─â tipul constructiv compact, se impun printr-un dispozitiv practic de ├«nf─â┼čurare a cablului ┼či posibilitate de fixare simpl─â pe perete. Suplimentar sunt extrem de robuste gra┼úie unui bloc electronic complet turnat. ├Änc─ârc─âtorul rapid SCA 8 dispune suplimentar de tehnologia AIRSTREAM, care printr-o r─âcire punctual─â a pachetului de acumulatori, scurteaz─â procesul de ├«nc─ârcare cu p├ón─â la 65%. Un afi┼čaj cu LED pe aparat v─â informeaz─â asupra timpului de ├«nc─ârcare r─âmas ├«n minute ┼či starea de ├«nc─ârcare.

Nu ne l─âud─âm cu Ah. Ci cu putere

╬ś Noul pachet de acumulatori Li-Ion 5,2 Ah Festool cu AIRSTREAM. Noua tehnologie AIRSTREAM garanteaz─â o reutilizare mai rapid─â a pachetelor de acumulatori ┼či, implicit, lucrul f─âr─â ├«ntreruperi ÔÇô ┼či la aplica┼úii de lucru cu intensitate energetic─â mare, precum t─âierea cu fer─âstr─âul. Pentru c─â noile pachete de acumulatori dispun de un canal de r─âcire integrat, prin care se scurteaz─â cu p├ón─â la 65% timpul de r─âcire ┼či, implicit, ├«ntregul proces de ├«nc─ârcare ├«n combina┼úie cu noul ├«nc─ârc─âtor rapid SCA 8. ├Än plus, acestea sunt extrem de robuste ┼či sunt dotate cu un cadru din cauciuc integrat pentru protec┼úia piesei ┼či a pachetului de acumulatori ┼či, gra┼úie indicatorului st─ârii de ├«nc─ârcare, capacitatea disponibil─â r─âmas─â este ├«ntotdeauna u┼čor vizibil─â.

Mai multă forţă, necesar de energie mai mic

╬ś Festool a combinat tehnologia motoarelor EC-TEC cu managementul inteligent al motorului ┼či a perfec┼úionat-o astfel decisiv. Motorul EC-TEC f─âr─â perii func┼úioneaz─â f─âr─â uzur─â ┼či transform─â aproape f─âr─â pierderi energia acumulatorului ├«n putere. Astfel, ma┼čina T 18+3 are un randament enorm pentru clasa sa de putere. Iar fer─âstr─âul PSC 420 un progres rapid al t─âierii cu fer─âstr─âul ├«n orice material. Managementul electronic al motorului garanteaz─â suplimentar o durat─â de via┼ú─â ├«ndelungat─â: microprocesoare monitorizeaz─â ┼či controleaz─â temperatura, tensiunea ┼či curentul absorbit de motor, blocul electronic ┼či acumulator.

Plusvaloare prin compatibilitate

╬ś Pachetele de acumulatori de 18 V pot fi utilizate at├ót pentru ma┼čina de g─âurit ┼či ├«n┼čurubat cu acumulatori T 18+3 c├ót ┼či pentru fer─âstr─âul vertical CARVEX PSC 400. Starea de ├«nc─ârcare a acumulatorului poate fi verificat─â ├«n orice moment cu indicatorul de capacitate.

La montare totul este la îndemână

╬ś Fer─âstr─âul pendular vertical cu acumulatori CARVEX PSC 400 ┼či ma┼čina de g─âurit ┼či ├«n┼čurubat cu acumulatori T 18+3 sunt ├«ntotdeauna prezente ca set ├«ntr-un Systainer.

Produse similare