Dispozitive de avans mecanic

Afișez toate cele 11 rezultate

Avans mecanic

Dispozitivele de avans mecanic sunt instrumente esențiale în industria prelucrării lemnului și în alte sectoare, utilizate pentru a facilita manipularea și deplasarea materialelor în procesul de prelucrare. Ele asigură o avansare constantă și controlată a materialului prin mașini, precum freze, rindele, mașini de șlefuit și altele, îmbunătățind calitatea finisajului și reducând riscul de accidentări.

Avantaje dispozitive de avans mecanic

Caracteristicile principale ale dispozitivelor de avans mecanic includ:

Reglarea vitezei:

Dispozitivele de avans mecanic permit ajustarea vitezei de avans în funcție de tipul de material și de procesul de prelucrare, asigurând un control optim al vitezei de alimentare a materialului.

Control al direcției:

Aceste instrumente oferă posibilitatea de a controla direcția de avans a materialului, permițând manipularea în siguranță a pieselor de lucru de diferite dimensiuni și forme.

Sistem de prindere:

Dispozitivele de avans mecanic sunt echipate cu sisteme de prindere și role pentru a menține materialul în poziție în timpul procesului de prelucrare. Rolele pot fi realizate din diferite materiale, precum cauciuc sau poliuretan, în funcție de aplicație și de nivelul de aderență necesar.

Reglarea înălțimii și unghiului:

Dispozitivele de avans mecanic oferă opțiuni de reglare a înălțimii și unghiului de avans, ceea ce permite adaptarea instrumentului la diferite mașini și procese de prelucrare.

Montare ușoară:

Dispozitivele de avans mecanic sunt ușor de montat și demontat, permitând adaptarea rapidă a instrumentului în funcție de necesitățile de prelucrare și optimizarea spațiului de lucru.

Avans mecanic prelucrare lemn

Utilizarea dispozitivelor de avans mecanic în procesul de prelucrare a lemnului și a altor materiale aduce numeroase avantaje, precum îmbunătățirea calității finisajului, reducerea riscului de accidentări, economisirea de timp și materiale și creșterea productivității.

De ce să alegi Danibrum România?

Urmărim Excelența din 1998

De 24 de ani livrăm utilaje destinate prelucrării lemnului, fără să ne pierdem din pasiune. De la mașini de frezat, mașini de calibrat la aparate industriale, acoperim nevoile atât celor care practică tâmplăria ca hobby, cât și profesioniștilor care au flux de lucru continuu.

Livrăm specific nevoilor tale

De la început, cunoscând tainele și frumusețea lucrului cu lemnul, am încercat să facem producția mobilei mai frumoasă, mai ușoară și mai productivă. De aceea soluțiile pe care le oferim nu se rezumă doar la livrarea unor utilaje pentru prelucrare lemn. Soluțiile sunt căutate împreună cu tine și fiecare producător în parte. Fiecărui om sau companie în parte i se potrivește o anumită mașină ce va trebui să aducă un plus în confortul vieții, a muncii și a calității produsului finit.

Viziunea noastră:

Experiența și stabilitatea sunt forțele cu care facem ca Danibrum să fie mai puternic și mai credibil în alegerea ca furnizor.

Credem în obligații de aceea soluțiile noastre nu se rezumă doar la livrarea utilajelor. Am căutat de la început ca vânzările să fie corelate cu capacitatea tehnică de suport, puneri în funcțiune corecte și profesioniste, rezolvarea garanțiilor și post garanțiilor. 

Avantaje acordate producătorilor de mobilier din România

Nouă la Danibrum ne place frumosul și prin utilajele livrate către fiecare producător dorim să “producem” lucrări frumoase.

Valorificăm aceşti 24 ani de experienţă, prin înnoirea avantajelor acordate producătorilor de mobilier din România:

  • Preţuri oneste
  • Consultanţă tehnico-financiară profesională
  • Livrare rapidă
  • Portofoliu diversificat
  • Garanție promptă
  • Piese de schimb
  • Inițiere personal