Articole de Blog

Danibrum România introduce conceptul One Stop Dealer

Danibrum România introduce conceptul One Stop Dealer la Danibrum

Totul într-un singur loc!

În lumea din ce în ce mai aglomerată a producătorilor de produse din lemn, serviciile personalizate și eficiente din partea dealerilor de utilaje pentru lemn devin din ce în ce mai căutate. Danibrum vine cu o abordare revoluționară și anume conceptul ONE STOP DEALER, ce are rolul de a transforma modul în care clienții beneficiază de servicii complete, într-un singur loc, simplificând considerabil procesul de consultanță, achiziție și întreținere a echipamentelor. 

Evoluția și dezvoltarea industriei mobilei, de la trenduri de design până la tehnologiile de prelucrare ne-au forțat, în sensul bun, să căutăm constant soluții care să faciliteze dezvoltarea durabilă și stabilă a afacerilor clienților noștri. 

Am trecut, treptat, de-a lungul celor 25 ani, prin toate etapele dezvoltării acestui sector, și putem spune că niciodată nu a fost mai ușor să cumperi un utilaj. Ofertele sunt aproape nelimitate, intervalele de preț pot satisface orice nevoie a clientului, iar în definitiv, orice categorie de utilaje pe care o vizezi, satisface în linii mari aceeași operație pe care o dorești.

Totuși, ce am putea face diferit, din perspectiva unui furnizor de utilaje pentru lemn? Servicii mai variate, opțiuni care să devină standard pe utilaje, prețuri mai mici (știm, asta vrem cu toți) sau poate bonus o vacanță la mare? Vacanța sună cel mai bine, știm.

O viziune inovatoare

“DANIBRUM face parte din grupul de firme TEHNOHOLZ GROUP, fiind recunoscută în industria mobilei prin gama largă de soluții complete și inovatoare. Cu o echipă de profesioniști pasionați și orientați spre clienți, ne-am propus să eliminăm barierele care pot apărea atunci când este vorba de achiziția și întreținerea unui utilaj. 

Conceptul One Stop Dealer are rolul de a facilita o experiență plăcută clienților noștri prin transformarea procesului de cumpărare și întreținere în ceva mai simplu și predictibil. „ – Mihai Vatavu – Manager general

ONE STOP SHOP nu este un concept inventat de noi. Noi l-am regândit și redenumit în ONE STOP DEALER, un concept unic în România. Vorba aceea, nu încercăm să reinventăm roata, dar avem datoria să îmbunătățim și implementăm conceptele ce pot oferi randamente ridicate.

De ce unic? O întrebare legitimă. Până la urmă tot utilaje vindem pentru a ne susține activitatea. Diferența o fac însă serviciile și modalitatea de abordare a fiecărui client ca fiind o afacere cu potențial național și/ sau internațional.

Ne plac proiectele îndrăznețe și cu perspective de timp vaste. Unii din clienții noștri, care în anii `98-`99 erau la început, sunt astăzi fabrici care exportă mobilier sau alte produse din lemn pe tot mapamondul. Tot aceste firme ne-au ajutat să dezvoltăm portofolii de produse și servicii complexe, în așa fel încât să oferim totul “pe tavă”. Dacă un client dorește să comande la noi pizza, vom face tot ce putem să primească una din cele mai bune pizza din orașul lui.

Practic ONE STOP DEALER exista, dar avea nevoie de un nume.

Ce înseamnă ONE STOP DEALER?

One Stop Dealer este o abordare comprehensivă care integrează toate serviciile necesare de la consultanță la instalare și mentenanță până la ofertarea de soluții software, de marketing și promovare.

 1. Consultanță profesionistă. Clienții beneficiază de experiența unei echipe stabile, cu expertiză extinsă în domeniu, orientată către găsirea de soluții aplicate fiecărei situații.
 • Vânzare de echipamente și accesorii. Ne mândrim cu un portofoliu de produse foarte variat. Acoperind toată gama de utilaje, de la utilaje hobby până la utilaje industriale ce înglobează tehnologii specifice industriei 4.0. Showroom-ul nostru din Comănești acomodează peste 100 de utilaje diferite, pregătite pentru a fi vizionate și testate de cei care doresc performanța. Totodată facilităm achiziția produselor de manipulare, sablare și accesorii pentru stivuitoare prin intermediul firmelor surori UNILIFT și BEN-JON Technic. Indiferent dacă vizezi producția de mobilier din PAL, MDF și HDF sau prelucrarea lemnului masiv, vom găsi alături de tine utilajul potrivit. The sky is the limit.
 • Piese și accesorii. Dispunem de o gamă variată de piese și accesorii pentru utilajele comercializate de noi, astfel încât clienții noștri să experimenteze timpi cât mai reduși în producție, cauzați de diferite defecțiunii sau avarii.
 • Software. Avem o lungă listă de parteneri dezvoltatori software dedicate industriei noastre. Acest fapt a condus către dezvoltarea unui departament intern dedicat sectorului software CNC și nu numai.
 • Videoconferințe live. Clienții DANIBRUM beneficiază de serviciul videoconferințelor, care au rolul de a degreva rapid procesul de producție, prin atribuirea unui tehnician, care va încerca soluționare problemei rapid, prin apelare audio sau video. Acest serviciu are un impact major, deoarece elimină posibile zile de standby ale utilajelor, implicit blocarea producției.
 • Service și mentenanță profesionistă. Echipa de tehnicieni DANIBRUM este recunoscută în industrie, pentru soluțiile eficiente propuse clienților. Alături de ing. Ionuț Soroceanu, echipa tehnică este în continuă dezvoltare și expansiune.
 • Servicii de scriere proiecte. În cazul în care clienții doresc să beneficieze de fonduri nerambursabile, oferim posibilitatea alegerii dintr-o listă lungă de consultanți specializați în scrierea de proiecte în domeniul prelucrării lemnului. 
 • Servicii de marketing și promovare. Pivotarea către mediul online devine o practică din ce în ce mai prezentă în planurile de afaceri. Majoritatea programelor de finanțare europene includ în lista de obiective principale și digitalizarea afacerilor. În acest sens, departamentul nostru intern de marketing este pregătit să ofere informații și soluții spre bunele practici de urmat în acest sector.
 • Oamenii. Chiar dacă este ultimul punct, ne concentrăm în principal, pe relația interumană. Încercăm să înțelegem cu adevărat specificul afacerii, să vedem prin ochii clientului, să relaționăm și comunicăm eficient, în așa fel încât soluția propusă să fie nu cea cu multe zero-uri, ci soluția care va ajuta creșterea afacerilor noastre. Într-adevăr, fluxul financiar reprezintă sângele unei afaceri, însă vremurile în care lucrurile se făceau doar pentru bani, au trecut. Este timpul pentru dezvoltarea de parteneriate solide, durabile și de încredere. Din acest motiv, cu majoritatea clienților noștri am trecut de bariera de simplu client.

Acest concept aduce numeroase avantaje clienților:

 • Economie de timp. Nu mai trebuie să contactați diferite firme pentru a contracta serviciile separat. Toate serviciile sunt într-un singur loc.
 • Încredere și calitate. Clienții pot avea încredere ca serviciile și produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate, fiind atent selecționate în așa fel încât să se plieze cât mai bine industriei mobilei.
 • Economii financiare. Obținerea unui pachet complet aduce economii semnificative în comparație cu achiziția individuală de servicii și produse. Nu oferim cele mai mici prețuri din piață, dar cu siguranță facem eforturi ca fiecare investiție realizată să aducă randamente la cel mai înalt nivel de performanță.

“Suntem dedicați transformării experienței clienților noștri și aducem în fața lor o modalitate mai convenabilă și mai eficientă de a cumpăra și gestiona utilajele. One Dealer Stop este viitorul în domeniul industriei mobilei,” subliniază Mihai Vatavu.

Danibrum și conceptul “One Dealer Stop” demonstrează că inovația și orientarea spre client pot aduce schimbări semnificative într-o industrie. Această abordare simplifică și facilitează experiența clienților, punând la dispoziție toate serviciile de care aceștia au nevoie într-un singur loc. Cu un astfel de angajament pentru excelentă și satisfacția clienților, Danibrum deschide drumul către o experiență de cumpărare și utilizare mai ușoară și mai plăcută pentru toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *