Circular industrial de formatizat cu masă mobilă și incizor REMA FX550

SKU: FX 550

Aplicații produs

Debitare
Spintecare
Formatizare

0 People watching this product now!
Brand: REMA - Polonia
SKU: FX 550

Descriere

Modelul REMA Fx550 beneficiază de o construcție complet nouă a ferăstrăului de formatizat, care depășește tot ceea ce am creat până acum. Acum operarea ferăstrăului este mai ușoară și mai rapidă, cu reglaje precise a riglelor, limitatorilor și a parametrilor de tăiere. Sistemele inovatoare de exhaustare a rumegușului îmbunătățesc condițiile de lucru. Mașina este fiabilă datorită cadrului solid și mecanismelor interne durabile. Puteți tăia multe materiale diferite cu înălțimea maximă de 200 mm (cu pânză Φ550, caz în care vă fi necesară scoaterea incizorului). Motorul puternic de 6kW S1 este dimensionat pentru a face față unuei utilizări pentru lemn masiv și de orice tip de panou de mobilier, de asemenea chiar și atunci când se formatizează elemente suprapuse. Soluțiile ergonomice, combinate cu noul design al circularului de formatizat oferă mai multă relaxare de la locul de muncă. Ferăstrăul circular este echipat cu o unitate principală de tăiere ce permite pânze circulare cu diametre de la Ø300 la Ø550 mm, asigurând o înălțime maximă de tăiere de 150 mm utilizând și unitate de pretaiere cu incizor. Lățimea standard de tăiere în partea stângă este de 1400 mm.

  • Proiectare cărucior pentru masă glisantă din aluminiu anodizat cu compensare automată;
  • Profil din aluminiu multicameral cu lățimea de 416 mm cu 4 role de oțel și 12 role excentrice;
  • Ghidaj solid al mesei glisante pe cele 4 tije de oțel, cu o duritate de 60 HRC. Datorită diametrului crescut al rolelor de oțel, masă glisantă funcționează fără probleme;
  • Datorită mecanismelor utilizate, dispozitivul de protecție superior se adaptează la înălțimea piesei de prelucrare pentru a asigură o funcționare sigură. Sistemul de protecție superioară este proiectat pentru a efectua exhaustarea rumegușului inclusiv a prafului fin.

Livrare rapidă

3 - 14 Zile

Livrare din stoc

Pentru 100+ de produse

Suport tehnic dedicat

Prin chat sau telefonic

Garanția calității

Pentru toate produsele

Discută cu un consultant

Danibrum profil (1)

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Informații tehnice

Producător

Domeniu de utilizare

Lungime masă mobilă

3010 mm

Lățime masă mobilă

416 mm

Diametru pânză principală

300 – 550 mm

Diametru ax principal

30 mm

Înălțime maximă de tăiere la

90 la 45 grade

 Cu pânză de 300 mm

0 – 75 mm 0 – 50 mm

 Cu pânză de 350 mm

0 – 100 mm 0 – 70 mm

 Cu pânză de 400 mm

20 – 125 mm 12 – 85 mm

 Cu pânză de 450 mm

45 – 150 mm 30 – 105 mm

 Cu pânză de 500 mm

90 -175 mm 60 – 120 mm

 Cu pânză de 550 mm

120 – 200 mm 85 – 140 mm

Turație pânză principală

3500 / 4500 / 6000 rot/min

Diametru pânză incizoare

Turație pânză incizor

1400 mm

Lățime de tăiere în partea dreaptă

1500 x 705 mm

Dimensiuni masă fixă din fontă

1500 x 705 mm

Înălțime a mesei de la sol

890 mm

Lungime riglă transversală

2005 mm (extensibilă până la 3000 mm)

Diametru hotă exhaustare

125 + 80 mm

Necesar exhaustare inferioară

900 m3/h

Necesar exhaustare superioară

360 m3/h

Viteza aer exhaustare

22 m/s

Putere motor

6 kW

Putere motor incizor

0,75 kW

Tensiune de lucru

400 V

Greutate

1250 kg

Dimensiuni de gabarit

3250x3300x1100 mm

Tip produs

Dotări standard

Riglă transversală stabilă

Θ Limitatori reversibili; Θ Riglă extensibilă.

Vibrații și zgomot redus

Θ Arborele principal al axului cu diametru crescut, folosind arcuri compensatoare, este mult mai silențios, iar vibrațiile sunt reduse la minimum. O soluție dezvoltată pe baza cercetărilor efectuate în cooperare cu Facultatea de Inginerie Mecanică a Universității de Tehnologie din Gdańsk.

Dispozitiv digital de afișare cote - opțional

Θ Acest tip de dispozitiv asigură precizia în setarea cotelor de lucru; Θ Se montează pe liniarul transversal și culisează ușor pe toată lungimea lui; Θ Limitatorul reversibil este încastrat în sistem.

Design inovativ al unității de tăiere

Θ Fiecare unitate de tăiere are motor independent; Θ Designul modern al unității de tăiere permite instalarea unei pânze cu un diametru maxim de Φ550 mm (fără unitatea incizoare). Componentele solide din fontă asigură eficiența mașinii pentru o perioadă foarte îndelungată.

Dotări optionale

Dispozitiv digital de afișare cote

Vizualizate recent

Despre producător

REMA SA este unul dintre cei mai mari producători a mașinilor de prelucrat lemnul și a materialelor pe bază de lemn. REMA SA este o companie în întregime poloneză cu tradiții în domeniul mașinilor care încă din anii 1931.De la începuturile sale, fabrica producea o gamă diversă de mașini și utilaje și din 1963 este specializată în producția de mașini pentru prelucrarea lemnului. După mulți ani de existență pe piață, mașini REMA au câștigat în rândul utilizatorilor interni și străini, opinia unor mașini cu o construcție solidă, durabilă, care asigură parametri înalți a prelucrării.Toate mașinile fabricate de noi sunt proiectate în propriul nostru birou de design, unde inginerii și tehnologii lucrează în mod constant dezvoltarea de produse precise, durabile, ergonomice și sigure.Personal adecvat și dotări tehnice (birou comercial, birou de design, departament service, parc utilaje modern, turnătorie) garantează un standard ridicat de serviciu post-vânzare: disponibilitate rapidă a pieselor de schimb și service, posibilitatea de a face reparații în garanție, revizii majore și alte servicii necesare industriei.Ca recunoaștere a calității înalte și a tehnicii inovatoare soluții, ferăstraiele noastre circulare au fost premiate cu premii ale Societății Poloneze de Ingineri și Tehnicieni Mecanici (SIMP) și premii la târgurile DREMA și DREMASILESIA.Reputația excelentă și poziția înaltă pe piață câștigate de linia de ferăstraie pentru debitat panouri în special, variind de la modelele DMMA-35, la DMMC-40, DMMDA-40 și acum DMMS-40 F3, F-2 și F-1. Unele modele mai vechi de circulare mai pot fi găsite în fabrici de mobilă, unde servesc cu succes scopurilor pentru care au fost proiectate, în ciuda trecerii a 30 de ani de la data lor fabricare.Produsele noastre îndeplinesc standardele de siguranță stricte specificate în Directivele Uniunii Europene în domeniul mașinilor pentru prelucrarea lemnului.Achiziționate de la noi, utilajele pe care le livrăm vor fi puse în funcțiune de Danibrum România.(teritoriul românesc).

Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.