Circular de spintecat și retezat REMA PX 400

SKU: PX400

Rate lunare de la
416.66666666667Euro/lună
Vezi detalii

0 persoane vede produsul acesta acum!
Brand: REMA - Polonia

Descriere Circular de spintecat și retezat REMA PX 400

REMA Px400 este un circular profesional cu proprietăți universale. Echipat cu o unitate de tăiere puternică, cu motor S1 de 6 kW, este o alternativă universală pentru circularele cu masă mobilă din aluminiu.
Circularul permite lucrul cu un o pânză cu un diametru maxim de ⌀400 mm. Construcția poloneză bazată pe componente europene este o garanție a durabilității de ani de zile.

  • Noul circular REMA Px400 cu structură robustă și componente ranforsate poate tăia cu precizie atât panouri din lemn furniruite, cât și elemente din lemn masiv.
  • Ergonomia și usurința în exploatare a circularului este rezultatul unei cooperări fructuoase între constructorii REMA și cei cu experiență.
  • Rolele de ghidare solide de la riglele longitudinale și transversale asigură poziționarea corectă a materialului și funcționarea fără probleme.
  • Designul dovedit al muchiei drepte și construcția puternică a mesei auxiliare vă permit să lucrați și cu materialele cele mai exigente.
  • Eliminarea eficientă a prafului, datorită unei hote superioare de dimensiuni mari, cu un sistem de reglare a înălțimii materialului.
  • Opțional: Unitate incizor 0.75 kW.
  • Unitate de tăiere poziționată pe arcuri din fontă. O soluție durabilă și funcțională, având o durată mare de viață garantată 10 ani!

Discută cu un consultant

Mihai Vatavu

Director general     

Barbat cu barba imbracat la costum, consilier vanzari Danibrum

Robert Colpos

Consultant vânzări

Ionel Pașcu

Reprezentant vânzări piese

Informații tehnice

Producător

Diametru pânză principală (Ø)

Diametru ax principal (Ø)

Înălțime maximă de tăiere la

 Cu pânză de 300 mm

 Cu pânză de 350 mm

 Cu pânză de 400 mm

Turatie pânză incizor

Diametru pânză incizor (Ø)

Diametru ax incizor (Ø)

Lățime de tăiere în partea dreaptă

Necesar exhaustare inferioară

Necesar exhaustare superioară

Hote de exhaustare

Putere motor principal

Putere motor incizor

Tensiune de lucru

Greutate

Liniar prelucrare piese mici

Θ Montat pe masa fixă, în partea dreaptă a pânzei, permite prelucrarea rapidă a reperelor de mici dimensiuni; Θ Dotat cu limitator reversibil; Θ Reglare la unghi;

Riglă transversală extensibilă

Θ Extensia mesei mobile este rezistentă, robustă și ușor de demontat; Θ Dotată cu 2 limitatori reversibili; Θ Scală gradată pentru stabilirea precisă a cotelor de tăiere; Θ Scală gradată pentru reglarea la unghi a riglei transversale.

Construcție solidă

Θ Construcția stabilă și solidă asigură prelucrabilitate sporită și rezultate precise; Θ Capotă de protecție cu exhaustare inclusă; Θ Mese fixe din fontă, foarte rezistente și robuste.

Amprentă la sol redusă

Θ Comparativ cu alte circulare de formatizat, amprenta la sol este una convenabilă.

Design inovativ al unității de tăiere

Θ Fiecare unitate de tăiere are motor independent; Θ Designul modern al unității de tăiere permite instalarea unei pânze cu un diametru maxim de Φ400 mm; Θ Componentele solide din fontă asigură eficiența mașinii pentru o perioadă foarte îndelungată.

Nume dotare optionalăPreț dotare opțională