Circular de spintecat și retezat REMA PX 400

REMA Px400 este un circular profesional cu proprietăți universale. Echipat cu o unitate de tăiere puternică, cu motor S1 de 6 kW, este o alternativă universală pentru circularele cu masă mobilă din aluminiu.
Circularul permite lucrul cu un o pânză cu un diametru maxim de 400 mm. Construcția poloneză bazată pe componente europene este o garanție a durabilității de ani de zile.

  • Noul circular REMA Px400 cu structură robustă și componente ranforsate poate tăia cu precizie atât panouri din lemn furniruite, cât și elemente din lemn masiv.
  • Ergonomia și usurința în exploatare a circularului este rezultatul unei cooperări fructuoase între constructorii REMA și cei cu experiență.
  • Rolele de ghidare solide de la riglele longitudinale și transversale asigură poziționarea corectă a materialului și funcționarea fără probleme.
  • Designul dovedit al muchiei drepte și construcția puternică a mesei auxiliare vă permit să lucrați și cu materialele cele mai exigente.
  • Eliminarea eficientă a prafului, datorită unei hote superioare de dimensiuni mari, cu un sistem de reglare a înălțimii materialului.
  • Unitate de tăiere poziționată pe arcuri din fontă. O soluție durabilă și funcțională, având o durată mare de viață garantată 10 ani!
Px 400
Diametru pânză principală 300 – 400 mm
Diametru ax principal 30 mm
Înălțime maximă de tăiere la 900 450
 Cu pânză de 300 mm 0 – 90 mm 0 – 60 mm
 Cu pânză de 350 mm 5 – 115 mm 3,5 – 80 mm
 Cu pânză de 400 mm 30 – 130 mm 21,5 – 98 mm
Turatie pânză principală 4000 rot/min
Diametru pânză incizor 125 mm
Diametru ax incizor 20 mm
Turație pânză incizor 8500 rot/min
Lățime de tăiere în partea dreaptă 1250 mm
Necesar exhaustare inferioară 1500 m3/h
Necesar exhaustare superioară 350 m3/h
Hote de exhaustare Ø 125 +   80 mm
Putere motor principal 6 kW
Putere motor incizor 0,75 kW
Tensiune de lucru 400 V
Greutate 600 kg
Opțiuni
Unitate de pretăiere – Incizor

Diametru pânză incizor 125 mm
Diametru ax incizor 20 mm
Turație pânză incizor 8500 rot/min
Putere motor incizor 0,75 kw

Brand

REMA - Polonia

REMA SA este unul dintre cei mai mari producători a mașinilor de prelucrat lemnul și a materialelor pe bază de lemn. REMA SA este o companie în întregime poloneză cu tradiții în domeniul mașinilor care încă din anii 1931. De la începuturile sale, fabrica producea o gamă diversă de mașini și utilaje și din 1963 este specializată în producția de mașini pentru prelucrarea lemnului. După mulți ani de existență pe piață, mașini REMA au câștigat în rândul utilizatorilor interni și străini, opinia unor mașini cu o construcție solidă, durabilă, care asigură parametri înalți a prelucrării. Toate mașinile fabricate de noi sunt proiectate în propriul nostru birou de design, unde inginerii și tehnologii lucrează în mod constant dezvoltarea de produse precise, durabile, ergonomice și sigure. Personal adecvat și dotări tehnice (birou comercial, birou de design, departament service, parc utilaje modern, turnătorie) garantează un standard ridicat de serviciu post-vânzare: disponibilitate rapidă a pieselor de schimb și service, posibilitatea de a face reparații în garanție, revizii majore și alte servicii necesare industriei. Ca recunoaștere a calității înalte și a tehnicii inovatoare soluții, ferăstraiele noastre circulare au fost premiate cu premii ale Societății Poloneze de Ingineri și Tehnicieni Mecanici (SIMP) și premii la târgurile DREMA și DREMASILESIA. Reputația excelentă și poziția înaltă pe piață câștigate de linia de ferăstraie pentru debitat panouri în special, variind de la modelele DMMA-35, la DMMC-40, DMMDA-40 și acum DMMS-40 F3, F-2 și F-1. Unele modele mai vechi de circulare mai pot fi găsite în fabrici de mobilă, unde servesc cu succes scopurilor pentru care au fost proiectate, în ciuda trecerii a 30 de ani de la data lor fabricare. Produsele noastre îndeplinesc standardele de siguranță stricte specificate în Directivele Uniunii Europene în domeniul mașinilor pentru prelucrarea lemnului. Achiziționate de la noi, utilajele pe care le livrăm vor fi puse în funcțiune de Danibrum România.(teritoriul românesc).  
Scroll to Top