Circular de optimizat cu alimentare prin împingere REMA AP 500

CIRCULARUL DE OPTIMIZAT cu ALIMENTARE prin ÎMPINGERE REMA, model AP-500 este un nou mod de gândire despre mașinile de prelucrare a lemnului. Este proiectat, construit și produs de compania REMA – producător european de mașini de prelucrare a lemnului încă din 1963. Circularul de optimizat AP-500 este un model prevăzut cu un element de împingere automată, software de optimizare și întregul sistem optic, care permite tăierea defectelor din lemn folosind creion colorat fluorescent.

AP-500 oferă o tăietura rapidă, simplă și precisă la dimensiune, la marcajul cu cretă fluorescentă și optimizare. Aceasta ajută la creșterea și eficientizarea producției, siguranța muncii și reduce costurile.

 AP 500
 Dimensiuni de retezare  400 x 50 sau 160 x 160 mm

 * vezi grafic complet

 Diametru pânză circulară Ø 500 mm
 Putere motor pânză  6 kW
 Tensiune de alimentare  400V/50 Hz
 Turație pânză  3150 obr/min
 Viteză împingător  60 m/min
 Ciclu de tăiere  min. 0,4 s
 Presiune necesară aer comprimat  6 atm
 Lungime de tăiere  3800 mm – standard

 *opt. până la 7600 mm

 Lungime minimă reper de tăiat  500
 Înălțime maximă material  160 mm
 Precizie de tăiere ± 0,1 mm
 Componente pneumatice  PARKER
 Touch Screen  PANASONIC
 Cititor cretă
 Diametru hotă exhaustare  125 mm
 Înclinare masă  -30 °

Brand

REMA - Polonia

REMA SA este unul dintre cei mai mari producători a mașinilor de prelucrat lemnul și a materialelor pe bază de lemn. REMA SA este o companie în întregime poloneză cu tradiții în domeniul mașinilor care încă din anii 1931. De la începuturile sale, fabrica producea o gamă diversă de mașini și utilaje și din 1963 este specializată în producția de mașini pentru prelucrarea lemnului. După mulți ani de existență pe piață, mașini REMA au câștigat în rândul utilizatorilor interni și străini, opinia unor mașini cu o construcție solidă, durabilă, care asigură parametri înalți a prelucrării. Toate mașinile fabricate de noi sunt proiectate în propriul nostru birou de design, unde inginerii și tehnologii lucrează în mod constant dezvoltarea de produse precise, durabile, ergonomice și sigure. Personal adecvat și dotări tehnice (birou comercial, birou de design, departament service, parc utilaje modern, turnătorie) garantează un standard ridicat de serviciu post-vânzare: disponibilitate rapidă a pieselor de schimb și service, posibilitatea de a face reparații în garanție, revizii majore și alte servicii necesare industriei. Ca recunoaștere a calității înalte și a tehnicii inovatoare soluții, ferăstraiele noastre circulare au fost premiate cu premii ale Societății Poloneze de Ingineri și Tehnicieni Mecanici (SIMP) și premii la târgurile DREMA și DREMASILESIA. Reputația excelentă și poziția înaltă pe piață câștigate de linia de ferăstraie pentru debitat panouri în special, variind de la modelele DMMA-35, la DMMC-40, DMMDA-40 și acum DMMS-40 F3, F-2 și F-1. Unele modele mai vechi de circulare mai pot fi găsite în fabrici de mobilă, unde servesc cu succes scopurilor pentru care au fost proiectate, în ciuda trecerii a 30 de ani de la data lor fabricare. Produsele noastre îndeplinesc standardele de siguranță stricte specificate în Directivele Uniunii Europene în domeniul mașinilor pentru prelucrarea lemnului. Achiziționate de la noi, utilajele pe care le livrăm vor fi puse în funcțiune de Danibrum România.(teritoriul românesc).  
Scroll to Top

NU RATA OPORTUNITATEA!

Aplică pentru finanțare prin programul

Startup Nation 2022