Braț de încărcare pneumatic cu prindere cu vacuum Danibrum VAcARM

VAcARM este un echipament de ridicat plăci și panouri din lemn, PAL, MDF melaminat sau alte derivate din lemn cu alimentare cu aer comprimat și prindere cu vacuum a plăcilor.

Acesta folosește sursa de aer comprimat pentru a genera o forță de presare cu vacuum. Astfel plăcile de dimensiuni mari și având greutate de până la 300 kg vor fi prinse ferm putând fi manipulate de către un singur operator.

Echipament profesional pentru încărcarea utilajelor de formatizat în pachet, circularelor cu masă mobilă, CNC-uri și a altor utilaje ce prelucrează plăci sau elemente de mari dimensiuni.

Având o capacitate de ridicare de până la 300 kg îl face util pentru aproape toate aplicațiile de încărcare din indistria lemnului.

Manevrabilitate ușoară și utilizarare facilă face din brațul de încărcare cu vacuum VAcARM partenerul ideal a oricărui operator de utilaje, eliminând eforturile umane pentru încărcarea utilajelor – Munca este pentru utilaje.

Comenzile de acționare simple și ușor de folosit sunt accesibile oricărui operator.

Având în vedere acționarea 100% pneumatică se elimină alimentarea cu energie electrică și posibilitatea de a apărea defecțiuni.

Având un sistem simplu de montaj direct pe suprafață din beton( necesar grosimea minimă a plăcii de beton de 120 mm având o compoziția a betonului de minim B250) poate fi pus în funcțiune fără a avea nevoie de construcții speciale sau pregătire profesională.

Capacitate de ridicare 300 kg
Alimentare Aer comprimat
Presiune necesară aer comprimat 6-8 bar
Diametru piston de ridicare 80 mm
Număr ventuze 8 buc
Diametru ventuze 200 mm
Cursă pe înălțime 1000 mm
Înălțime maximă de ridicare de la sol 1100 mm
Temperatură mediu de lucru 10 – 30 grade C
Rază de acțiune 0-270 grade

Brand

DANIBRUM - România

Scroll to Top

NU RATA OPORTUNITATEA!

Aplică pentru finanțare prin programul

Startup Nation 2022