VIET - Italia

Viet a fost fondată în 1953 de Ettore Vichi. Compania a pus în mod constant un accent puternic pe
tehnologie și inovație și este specializată în producerea de mașini pentru suprafete de prelucrare. Inițial concentrat pe lustruire și asamblat componente precum carcasele televizoarelor, Viet s-a dezvoltat într-o firmă specializată care activează în sectorul componentelor de mobilă. Cu al lui sensibilitate la nevoile contemporane în momente specifice ale istoriei sale, Viet s-a remarcat constant prin capacitatea sa de a anticipa cerinţele celor mai pretenţioşi clienţi, stabilind noi standarde tehnologice care au condus la inovare în sectorul său.

În anii 1970, Viet a început să se specializeze în mașini pentru calibrarea, șlefuirea, perierea și lustruirea lemnului și a materialelor compozite. Din 1990, Viet s-a specializat și în producția de mașini de netezit pentru componente din metal și aliaje, ceea ce a extins și mai mult domeniul în care activează compania.

Viet a înregistrat numeroase brevete de-a lungul anilor. Unele sunt considerate a fi repere și constituie fundamentul nenumăratelor tehnologii care sunt încă utilizate de Viet și alte industrii din sector. Primul pad electronic, pad-ul de superfinisare și unitatea Kombi sunt doar câteva exemple ale modului în care Viet a ajuns să fie recunoscut ca lider în dezvoltarea industrială în sectorul său.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Scroll to Top

NU RATA OPORTUNITATEA!

Aplică pentru finanțare prin programul

Startup Nation 2022