REMA - Polonia

REMA SA este unul dintre cei mai mari producători a mașinilor de prelucrat lemnul și a materialelor pe bază de lemn. REMA SA este o companie în întregime poloneză cu tradiții în domeniul mașinilor care încă din anii 1931.

De la începuturile sale, fabrica producea o gamă diversă de mașini și utilaje și din 1963 este specializată în producția de mașini pentru prelucrarea lemnului. După mulți ani de existență pe piață, mașini REMA au câștigat în rândul utilizatorilor interni și străini, opinia unor mașini cu o construcție solidă, durabilă, care asigură parametri înalți a prelucrării.

Toate mașinile fabricate de noi sunt proiectate în propriul nostru birou de design, unde inginerii și tehnologii lucrează în mod constant dezvoltarea de produse precise, durabile, ergonomice și sigure.

Personal adecvat și dotări tehnice (birou comercial, birou de design, departament service, parc utilaje modern, turnătorie) garantează un standard ridicat de serviciu post-vânzare: disponibilitate rapidă a pieselor de schimb și service, posibilitatea de a face reparații în garanție, revizii majore și alte servicii necesare industriei.

Ca recunoaștere a calității înalte și a tehnicii inovatoare soluții, ferăstraiele noastre circulare au fost premiate cu premii ale Societății Poloneze de Ingineri și Tehnicieni Mecanici (SIMP) și premii la târgurile DREMA și DREMASILESIA.

Reputația excelentă și poziția înaltă pe piață câștigate de linia de ferăstraie pentru debitat panouri în special, variind de la modelele DMMA-35, la DMMC-40, DMMDA-40 și acum DMMS-40 F3, F-2 și F-1.
Unele modele mai vechi de circulare mai pot fi găsite în fabrici de mobilă, unde servesc cu succes scopurilor pentru care au fost proiectate, în ciuda trecerii a 30 de ani de la data lor fabricare.

Produsele noastre îndeplinesc standardele de siguranță stricte specificate în Directivele Uniunii Europene în domeniul mașinilor pentru prelucrarea lemnului.

Achiziționate de la noi, utilajele pe care le livrăm vor fi puse în funcțiune de Danibrum România.(teritoriul românesc).

 

Afișez toate cele 8 rezultate

 • AP 500

 • 450/90 CLASSIC

  Circulare pentru tamplarie / dulgherie

  Circular de spintecat REMA 450/90 CLASSIC

  Solicita oferta
 • DMLK-30 CLASSIC

  Circulare pentru tamplarie / dulgherie

  Circular de spintecat REMA DMLK-30 CLASSIC

  Solicita oferta
 • PX400

 • FX350

 • FX400

 • FX 550

 • DMDK 50C

Scroll to Top