KAESER KOMPRESSOREN - Germania

KAESER KOMPRESSOREN este unul dintre cei mai mari ÅŸi mai de succes furnizori de sisteme de aer, cu peste 5000 de angajaÅ£i în întreaga lume. 
Scopul principal al furnizorului este furnizarea de servicii excepţionale pentru clienţi împreună cu produse şi soluţii de sistem inovatoare.


Produsele inovatoare ÅŸi serviciile de o deosebită calitate asigurate de KAESER vin în sprijinul creÅŸterii eficienÅ£ei ÅŸi a competitivităţii utilizatorilor de aer comprimat. Dialogul continuu cu clienÅ£ii este o parte esenÅ£ială a conceptului nostru de dezvoltare ÅŸi perfecÅ£ionare continuă în domeniul economiei, eficienÅ£ei, durabilităţii ÅŸi utilizării echipamentelor de aer comprimat.

KAESER intenÅ£ionează să-ÅŸi consolideze poziÅ£ia sa printre liderii mondiali în furnizarea ÅŸi producerea echipamentelor de aer comprimat ÅŸi să continue să-ÅŸi lărgească reprezentanÅ£ele de vânzări ÅŸi service pentru a putea maximiza gradul de satisfacÅ£ie al clienÅ£ilor.

Afișez singurul rezultat

Scroll to Top
WE shape the FUTURE

BLACK
SEASON

Video profesional prezentare companie + 3 luni Social Media Marketing Gratuit

Valoare pachet Business Professional = 1500 EUR

În perioada 15.11 – 31.12.2021 beneficiezi de 3 luni Social Media Marketing GRATUIT + video profesional prezentare a companiei la achiziții de peste 25.000 EUR.