Aspirator local de rumeguș și praf (ideal pentru Lohmeyer seria KAM) ACword

0.00 + TVA

SKU: FT502 Categorie:

Problema stocarii si a reciclarii deseurilor este de actualitate in aproape orice domeniu de prelucrare. Aceasta a devenit acuta odata cu cresterea gradului de industrializare si pe masura ce forurile europene au impus norme drastice de protectie a mediului.

Instalatiile de exhaustare tip Aspiratoare Locale de la ACword ofera posibilitatea stocarii rumegusului si a prafului rezultat in urma prelucrarii materialului lemnos. Aceste echipamente beneficiaza de structura metalica pentru sporirea stabilitatii, de ventilator centrifugal cu pale construite din aliaj de aluminiu (FT 200 si FT 202) sau metalice sudate pentru durabilitate. Stocarea deseurilor lemnoase (rumegus, praf) se face in saci de rafie (optional in saci textili) rezitenti la deteriorare. Aerul este filtrat prin sacii filtranti montati in partea superioara, care au o calitate sporita pentru a se incadra in normele de mediu impuse de UE.

Brand

ACword - Cehia

ACword este o firma dinamica cu capital in mare Ceh. Originea firmei dateaza din 1991 cand a inceput sa produca propriile extractoare industriale si ventilatoare. Datorita calitatii si rezistentei echipamentelor create, compania a acaparat o parte substantiala din piata domestica si Slovaca, si de asemenea a realizat acest lucru  participand la multiple targuri internationale . Mulumita produselor Acword reprezinta interes in tari ca Polonia, Austria, Ungaria, Romania, Estonia, Lituania, Letonia si Ucraina.

In decembrie 2009 ACword a inceput colaborarea cu SCHUKO, un fabricant de top in Europa de tehnici de exhaustare. 

Specificații

 

FT 502

Capacitate exhaustare

7900 m3/h

Presiune statica

1800 Pa

Viteza aer

32 m/s

Suprafata filtranta

12 m2

Volum depozitare

660 l

Diam gura absorbtie

300 mm

Tensiune de lucru

400 V/50Hz

Putere motor

3 kW

Nivel zgomot

84 dB

Greutate

125 kg

Inaltime

2900 mm

Latime 

700 mm

Lungime

2000 mm

Scroll to Top
WE shape the FUTURE

BLACK
SEASON

Video profesional prezentare companie + 3 luni Social Media Marketing Gratuit

Valoare pachet Business Professional = 1500 EUR

În perioada 15.11 – 31.12.2021 beneficiezi de 3 luni Social Media Marketing GRATUIT + video profesional prezentare a companiei la achiziții de peste 25.000 EUR.