Aspirator local de rumeguș și praf ACword

0.00 + TVA

SKU: FT 400 Categorie:

Problema stocării și a reciclării deșeurilor este de actualitate în aproape orice domeniu de prelucrare. Aceasta a devenit acută odată cu creșterea gradului de industrializare și pe măsură ce forurile europene au impus norme drastice de protecție a mediului.

Instalațiile de exhaustare tip Aspiratoare Locale de la ACword, oferă posibilitatea stocării rumegușului și a prafului rezultat în urma prelucrării materialului lemnos. Aceste echipamente beneficiază de structură metalică pentru sporirea stabilitații, de ventilator centrifugal cu pale metalice sudate pentru durabilitate. Stocarea deșeurilor lemnoase (rumeguș, praf) se face in saci de rafie (opțional în saci textili) rezistenți la deteriorare. Aerul este filtrat prin sacii filtranți montați in partea superioară, care au o calitate sporită pentru a se încadra in normele de mediu impuse de UE.

Brand

ACword - Cehia

ACword este o firma dinamica cu capital in mare Ceh. Originea firmei dateaza din 1991 cand a inceput sa produca propriile extractoare industriale si ventilatoare. Datorita calitatii si rezistentei echipamentelor create, compania a acaparat o parte substantiala din piata domestica si Slovaca, si de asemenea a realizat acest lucru  participand la multiple targuri internationale . Mulumita produselor Acword reprezinta interes in tari ca Polonia, Austria, Ungaria, Romania, Estonia, Lituania, Letonia si Ucraina.

In decembrie 2009 ACword a inceput colaborarea cu SCHUKO, un fabricant de top in Europa de tehnici de exhaustare. 

Specificații

Capacitate exhaustare

4600 m3/h

Presiune statică

2400 Pa

Viteză aer

26 m/s

Suprafață filtrantă

6 m2

Volum depozitare

660 l

Diametru gură absorbție

250 mm

Tensiune de lucru

400 V

Putere motor

2,2 kW

Nivel zgomot

84 dB

Greutate

78 kg

Înălțime

2700 mm

Lățime 

1220 mm

Lungime

1320 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspirator local de rumeguș și praf ACword”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top