Aspirator local de rumeguș și praf ACword FT401

Problema stocării și a reciclării deșeurilor este de actualitate în aproape orice domeniu de prelucrare. Aceasta a devenit acută odată cu creșterea gradului de industrializare și pe măsură ce forurile europene au impus norme drastice de protecție a mediului.

Instalațiile de exhaustare tip aspiratoare locale de la ACword, oferă posibilitatea stocării rumegușului și a prafului rezultat în urma prelucrării materialului lemnos. Aceste echipamente beneficiază de structură metalică pentru sporirea stabilității, de ventilator centrifugal cu pale metalice sudate pentru durabilitate. Stocarea deșeurilor lemnoase (rumeguș, praf) se face în saci de rafie (opțional în saci textili) rezistenți la deteriorare. Aerul este filtrat prin sacii filtranți montați în partea superioară, care au o calitate sporită pentru a se încadra în normele de mediu impuse de UE.

Capacitate exhaustare 4490 m3/h
Presiune statică 1630 Pa
Viteză aer 46 m/s
Suprafață filtrantă 6 m2
Volum depozitare 330 l
Diametru gură absorbție 250 mm
Tensiune de lucru 400 V
Putere motor 2,2 kW
Nivel zgomot 84 dB
Greutate 89 kg
Înălțime 2700 mm
Lățime 750 mm
Lungime 1400 mm

Brand

ACword - Cehia

ACword este o firma dinamica cu capital in mare Ceh. Originea firmei dateaza din 1991 cand a inceput sa produca propriile extractoare industriale si ventilatoare. Datorita calitatii si rezistentei echipamentelor create, compania a acaparat o parte substantiala din piata domestica si Slovaca, si de asemenea a realizat acest lucru  participand la multiple targuri internationale . Mulumita produselor Acword reprezinta interes in tari ca Polonia, Austria, Ungaria, Romania, Estonia, Lituania, Letonia si Ucraina.

In decembrie 2009 ACword a inceput colaborarea cu SCHUKO, un fabricant de top in Europa de tehnici de exhaustare. 

Scroll to Top

NU RATA OPORTUNITATEA!

Aplică pentru finanțare prin programul

Startup Nation 2022